ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ζευγολατιό

Κορινθία: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ζευγολατιό

Φωτιά τώρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Ζευγολατιό - Τραυματίστηκαν τρεις πυροσβέστες

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (13/07) σε δασώδη περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Προηγουμένως είχε καταστρέψει μια αγροικία ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσής της, τραυματίστηκαν τέσσερις πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε ρυμούλκα αγροτικού μηχανήματος με το οποίο επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς, καθώς δεν υπάρχει δρόμος για τα πυροσβεστικά οχήματα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τους τραυματίες:

kor3
«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε, χθες περί Ω/13:45, στην περιοχή Αγ. Απόστολοι, στο Ζευγολάτιο, του νομού Κορινθίας, τραυματίστηκαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου ένας εξ αυτών παραμένει για νοσηλεία, δύο υπάλληλοι αφού εξετάστηκαν και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν και ένας μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας με ελικόπτερο Super Puma του Π.Σ. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, από την πρώτη στιγμή μετέβη στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια στο 251 Γ.Ν.Α. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επισκέφτηκε τον τραυματία στο 251 Γ.Ν.Α., όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός του Π.Σ., και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία της υγείας του τραυματία.»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


Σχετικές ειδήσεις