Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το τροχαίο στην Κύμη: Έπαιρνε τον γιο του τηλέφωνο και ήταν νεκρός

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το τροχαίο στην Κύμη: Έπαιρνε τον γιο του τηλέφωνο και ήταν νεκρός

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ – Η ΑΤΥΧΗ 26ΧΡΟΝΗ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην Κύμη μετά τη τραγωδία που σημειώθηκε το Σάββατο (22/07) στην άσφαλτο. Οι κάτοικοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκαν τόσα άδικα τρία νέα παιδιά.

Η νυχτερινή διασκέδαση των 5 φίλων στην παραλία της Κύμης μόλις είχε τελειώσει και επέστρεφαν σπίτια τους με το πολυτελές τζιπ, που οδηγούσε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας.

Στον παραλιακό δρόμο, όμως, μεταξύ Στομίου και Πλατάνας έγινε το κακό... Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και χτύπησε πάνω στο κράσπεδο, καταλήγοντας δευτερόλεπτα αργότερα στη θάλασσα. 

Η νεαρή κοπέλα, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρήκαν την 26χρονη νεκρή στην θάλασσα, ενώ τα άλλα δυο άτομα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του κάμπριο αυτοκίνητου.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του και εκείνος δεν το σήκωνε γιατί ήταν νεκρός. Οι γύρω κάτοικοι έμαθαν τα δυσάρεστα νέα, τα οποία, ωστόσο, δεν γνώριζε ο πατέρας. Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε και ο πατέρας για τον χαμό του άτυχου γιου του. Οι δυο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο αλλά παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Θρήνος έχει απλωθεί στην Πύλο, όπου μεγάλωσε η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο. Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες...

ΤΡΟΧΑΙΟ 2

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη...

Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

1

1.1

2

Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες που ακολουθούν καθώς και περισσότερες στην παραπάνω gallery:

2 copy

5