Δήλωση βόμβα κατά του Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά»

Δήλωση βόμβα κατά του Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά»

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα αναφορικά με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων. Ανάμεσα σε αυτούς που απάντησαν στον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή ήταν και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ομολογουμένως η κατάσταση έχει ξεφύγει... αφού οι απαντήσεις στην ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα περιορίζονται σε... κατάρες και απειλές χωρίς ουσία και χωρίς επιχειρήματα, κατεβάζοντας το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου. 

«Εγώ του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει; Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», δήλωσε στον ΑΡΤ FM και την εκπομπή «stΑΡΤ music» ο Σπύρος Μπιμπίλας.

biblilas

Μια παρόμοια δήλωση είχε κάνει προ ημερών ο Σπύρος Μπιμπίλας και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Αυτός ο γελοίος ποδοσφαιριστής που κορδώνεται για την αντρίλα του και την φυσικότητα του...ως που θα το πάει? αυτός καθορίζει ποιο είναι το φυσικό και ποιο το αφύσικο? του εύχομαι να γεννήσει ομοφυλόφιλα παιδιά έτσι για να σπάσουμε πλάκα με το τι θα κάνει τότε.... α ρε ελληνάρα άντρακλα κλωτσιά που σου χρειάζεται».