Δώρα Ζέμπερη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη έφυγε από την πίσω πόρτα χωρίς να κάνει δηλώσεις - Τι είπε ο δικηγόρος του

Από το κτήριο της ΓΑΔΑ  βγήκε λίγο μετα τις 16:00 και ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας ο οποίος αρκέστηκε απλά να πει προς τους δημοσιογράφους ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας απέφυγε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη. 

«Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Ο πατέρας κατέθεσε οτι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη», ανέφερε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha!

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι «πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο» την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ο Κώστας Ζέμπερης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις πριν από την κατάθεσή του.

Τα ίχνη ξένου DNA στα νύχια της 32χρονης αποκαλύπτουν το δολοφόνο;

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Έχουν κληθεί πρόσωπα που συναναστρέφονταν την άτυχη εφοριακό, ενώ οι αστυνομικές αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τις τηλεφωνικές της συνομιλίες για να διαπιστώσουν αν δέχθηκε κάποιο απειλητικό μήνυμα πριν από τη στυγερή δολοφονία της. 

Τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Realnews, ανέφεραν πως σε νύχια της άτυχης εφοριακού «εντοπίστηκαν ίχνη DNA ξένου ατόμου προς την ίδια», προφανώς του δολοφόνους της, κατά την προσπάθεια του θύματος να ξεφύγει από τα θανατηφόρα χτυπήματά του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση