ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Έτσι συνέλαβαν το δολοφόνο της 32χρονης - Το μοιραίο λάθος του

Δώρα Ζέμπερη: Έτσι συνέλαβαν το δολοφόνο της 32χρονης - Το μοιραίο λάθος του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει ομολογήσει το άγριο έγκλημα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την άτυχη κοπέλα, όταν προσπάθησε να τη ληστέψει κι εκείνη αντιστάθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είναι Έλληνας, 58 ετών και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το μοιραίο λάθος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος της άτυχης Δώρας επιχείρησε μία ώρα μετά το φόνο της 32χρονης κοπέλας να πουλήσει το κινητό της σε κατάστημα αλλοδαπού στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια, χωρίς να το έχει απενεργοποιήσει.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες στα καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων της περιοχής και κατέληξαν σε εκείνο που ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το τηλέφωνο της Δώρας.

Το χρονικό

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου.

Την άτυχη κοπέλα είχε εντοπίσει, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοής, ο ιερέας του κοιμητηρίου.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η 32χρονη έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της συνολικά 14 χτυπήματα από μαχαίρι, τα τέσσερα πιο βαθιά.

Η προσοχή των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στράφηκε αρχικά στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της εφοριακού.

Προσωρινά, μάλιστα, την κατάσταση περιέπλεξε ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι τη στιγμή του φόνου περνούσε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο και ενδεχομένως επιβίβασε σ’ αυτό το φονιά της κόρης του.

Η έρευνα έμοιαζε να οδηγείται σε τέλμα, ωστόσο τα στοιχεία που παρείχαν στους ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Αποκαλύφθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, το οποίο ο δολοφόνος είχε αφαιρέσει μαζί με την τσάντα της, εξέπεμπε για αρκετά λεπτά μετά το φόνο και ενεργοποίησε κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ομόνοιας, πριν απενεργοποιηθεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις