ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην Κάλυμνο: Νέα νεκροψία - νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή

Ανατροπή στην Κάλυμνο: Νέα νεκροψία - νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του νεαρού φοιτητή από την Κάλυμνο-Η οικογένεια του πιστεύει πως ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια αμφισβήτησε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε δυστύχημα καθώς πιστεύουν ότι ο 21χρονος φοιτητής έχει πέσει θύμα δολοφονίας.

Ο Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Σφέτκος παρήγγειλε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω τη διενέργεια της δεύτερης ιατροδικαστικής έκθεσης νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου, κατά την οποία να παρίσταται και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογενείας, προς πληρέστερη εξακρίβωση των αιτιών θανάτου του ανωτέρω θανόντος και προς διαπίστωση τυχόν νέων στοιχείων που δεν προέκυψαν από την πρώτη νεκροψία-νεκροτομή.

Η παραγγελία δόθηκε σήμερα κατόπιν αιτήματος του πατέρα του αδικοχαμένου νέου, κ. Παρασκευά Χατζηπαύλου, που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους κ. Γ. Γλύκα και κυρία Αικατερίνη Βολονάκη.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρονος είχε πάει στο νησί για να επισκεφθεί την μητέρα του η οποία είναι εκπαιδευτικός, για το Σαββατοκύριακο.Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ξεκίνησε να πάει βόλτα με το ποδήλατό του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και τελικά η σορός του εντοπίστηκε 6 μέρες μετά.

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για τον άτυχο φοιτητή

Διαβάστε εδώ το χρονικό της εξαφάνισης

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικές ειδήσεις