Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Το μαχαίρι, η βότκα και τα άλλα κορίτσια

Δεν έχει τέλος η φρίκη - Συνεχίζουν…

Σεισμός: Διπλή σεισμική δόνηση στο Βόρειο Αιγαίο (pics)

Σεισμός τώρα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών…

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιοι θα πληρωθούν στις 14 Δεκεμβρίου

Περίπου 1.300.000 αιτήσεις εχουν υποβληθεί έως τώρα…

Καιρός: Θα χιονίσει σήμερα και στα ορεινά της Αττικής. Η ανάλυση του Τάσου Αρνιακού (video)

Καιρός: Ολες οι λεπτομέρειες για τη ραγδαία επιδείνωση…

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Αναρτήθηκαν στο TAXIS - Δείτε πόσα θα πληρώσετε ΕΔΩ

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - Όλες οι ειδήσεις:…

Ανθρωπιστική βοήθεια στο Δήμο Μεγαρέων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (pics)

Ανθρωπιστική βοήθεια στο Δήμο Μεγαρέων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (pics)

Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, μετέβη την Πέμπτη (21/12/2017) στα Μέγαρα, όπου παρέδωσε στο Δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόριο Σταμούλη, ανθρωπιστική βοήθεια για την άμεση ανακούφιση πληγέντων κατοίκων από την καταστροφική θεομηνία της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2017.

Τον κ. Αυγερινό συνόδευαν η Τομεάρχης Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών, Μαρίνα Σταμάτη και ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Αθήνας, Ηρακλής Μαρκουΐζος.

Η βοήθεια συγκεντρώθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τις ανάγκες των πληγέντων συμπολιτών μας, χάρη στις πολύτιμες δωρεές εταιρειών και επιχειρήσεων με τις οποίες ο Ε.Ε.Σ. διατηρεί στενή επαφή και συνεργασία, ιδιαίτερα όσον αφορά στην υλοποίηση πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν την αλληλέγγυα ανθρωπιστική δράση και προσφορά.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετέφερε στην είσοδο του Δημαρχείου τρεις παλέτες που περιείχαν ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης (σόμπες), ηλεκτρικές κουβέρτες, είδη ατομικής υγιεινής και παιχνίδια, τα οποία είχαν προηγουμένως δεματοποιηθεί στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα. Τα είδη αναμένεται να διατεθούν άμεσα στους πληγέντες κατοίκους ενόψει και της χειμερινής περιόδου.

Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. υποδέχθηκε στη συνέχεια στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μεγαρέων, παρουσία των στελεχών του Οργανισμού, όπου και τον ευχαρίστησε θερμά για αυτή τη γενναιόδωρη χειρονομία. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ανταπέδωσε τις ευχαριστίες υποσχόμενος στον κ. Σταμούλη να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στον Δήμο και μελλοντικά, εφόσον αυτό ζητηθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr