Σκιάθος: Μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση θρίλερ του θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα

Σκιάθος: Μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση θρίλερ του θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα

Η άτυχη 39χρονη σεφ από το Δίστομο, είχε χάσει τη ζωή της τον Σεπτέμβριο του 2015 στο νοσοκομείο του Βόλου, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Οι έρευνες που διεξάγονται στο νησί της Σκιάθου για τη διαλεύκανση της αιτίας θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα, συνεχίζονται κι ενώ η προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελλόμενη ανθρωποκτονία εκ προθέσεως έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ασκηθούν (ή όχι) ποινικές διώξεις, η ανακρίτρια Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, κάλεσε ένα νέο μάρτυρα για κατάθεση που πιστεύεται ότι έχει ρόλο κλειδί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η οικογένεια της 39χρονης από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι κάτι άλλο είχε συμβεί και ευθυνόταν για τον θάνατο της σεφ. Σήμερα ισχυρίζεται ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον δολοφόνο, και ότι οι έρευνες είναι πολύ κοντά για να προσωποποιήσουν τις κατηγορίες. Στο πλαίσιο των ερευνών, χθες (196/04) στη Σκιάθο βρέθηκε ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας, Κώστας Τσάκαλος, ο οποίος μιλώντας στον «Ταχυδρόμο» τόνισε: «Προχωρούμε με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό».

Τη Σκιάθο επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο ιδιώτης ερευνητής της οικογένειας, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συγκεντρώνει στοιχεία και ετοιμάζεται για περαιτέρω ενέργειες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου πάντως είχε αποδώσει τα αίτια θανάτου της 39χρονης σε τραυματισμό από τροχαίο. Η άτυχη σεφ, σύμφωνα με τη διάγνωση που είχαν κάνει οι γιατροί του ΓΝΒ, είχε υποστεί αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα ώστε να μη διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο, η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη, με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι τη μεταφορά της Σόνιας Αρμακόλα στο Αχιλλοπούλειο. Δυστυχώς, δέκα μέρες μετά το τροχαίο, η 39χρονη σεφ υπέκυψε στα τραύματά της.

Πηγή πληροφοριών: taxydromos.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί από ληστές στην Κηφισιά

Δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο: Το ακλόνητο στοιχείο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία!