ΕΛΛΑΔΑ

«Ζορμπάς»: Αυτός είναι ο 27χρονος αγνοούμενος που εντοπίστηκε σώος στην Εύβοια (pic&vid)

«Ζορμπάς»: Αυτός είναι ο 27χρονος αγνοούμενος που εντοπίστηκε σώος στην Εύβοια (pic&vid)

Κυκλώνας «Ζορμπάς»: Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου - Εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (01/10) σεσταθερό σημείο σε ποταμό μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίουστην Εύβοια- Αγωνία για δύο ακόμα αγνοούμενους στην ίδια περιοχή

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ

Εξαντλημένος αλλά καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε γύρω στις 10 το πρωί, ο 27χρονος, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το όχημά του στο Μαντούδι της Εύβοιας, το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες του νεαρού

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, σε σταθερό σημείο σε ποταμό μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου στην Εύβοια. Ήταν σε επικοινωνία με τους διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ερπυστριοφόρο για να τον προσεγγίσουν.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με μια γυναίκα, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου. Η συνοδηγός πρόλαβε να βγει από το όχημα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε ότι είναι καλά στην υγεία της, η χαρά του ήταν έκδηλη, αναφέρει το Lamia Report.

Ανάλογες στιγμές διαδραματίστηκαν και στην απέναντι όχθη του ποταμού, από την κοπέλα του και τον πατέρα του, ο οποίος πίστευε ότι ο «Γιάννης του» θα τα καταφέρει.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, μετά την πολύωρη ταλαιπωρία του.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι που συνεχίζει να αγνοείται στην ίδια περιοχή. Και αυτοί βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, στην περιοχή Πήλι και παρασύρθηκαν από χείμαρρο. Το όχημά τους εντοπίστηκε χθες αλλά δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος του ζευγαριού.

Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, ένα ελικόπτερο και drone της Πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, καθώς και δύτες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νεότερα για το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά» από την Ελλάδα

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις έρευνες από αέρος:

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: Lamia Report, ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

«Αίμα και άμμος» στα Σκόπια: Δραματικές εξελίξεις μετά το βατερλώ Ζάεφ στο δημοψήφισμα

Δεν πληρώσατε τον ΕΝΦΙΑ; Δείτε τι θα γίνει εάν πάτε σήμερα