ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτή είναι η γυναίκα που κατέσφαξε ο πρώην κουνιάδος της

Κρήτη: Αυτή είναι η γυναίκα που κατέσφαξε ο πρώην κουνιάδος της

Σοκ στην Κρήτη μετά τοάγριο φονικό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (10/10) στα Δειλινά

Η 53χρονη Μ. Τ. άφησε την τελευταία της πνοή κατακρεουργημένη από το χέρι του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

Η άτυχη γυναίκα όπως κάθε πρωί πήγε για δουλειά στην καφετέρια που διατηρούσε, με τον 60χρονο να της έχει στήσει καρτέρι. Μετά από έναν έντονο καβγά ο 60χρονος δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με την άτυχη γυναίκα να αφήνει λίγο αργότερα την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του - κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του - για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι η κοπέλα πριν μερικές ημέρες του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια όπου μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα της. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι' αυτό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: ΟΑΕΔ: Έτσι μπορείς να διεκδικήσεις το επίδομα των 360 ευρώ - Αυτά είναι τα βήματα

Πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Χίου – Τουλάχιστον 4 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι