ΠΑΙΔΕΙΑ

Συγχαρητήρια στον Παυλόπουλο από τις πρυτανικές αρχές του Καποδιστριακού

Συγχαρητήρια στον Παυλόπουλο από τις πρυτανικές αρχές του Καποδιστριακού

Οι Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών εκφράζουν τα συγχαρητήρια της πανεπιστημιακής κοινότητας προς τον διακεκριμένο καθηγητή της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και επί σειρά ετών Βουλευτή Προκόπη Παυλόπουλο για την εκλογή του από τη Βουλή των Ελλήνων στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Η ύψιστη αυτή τιμή από την Βουλή των Ελλήνων προς έναν πανεπιστημιακό δάσκαλο του Ε.Κ.Π.Α., που τίμησε το Πανεπιστήμιο και την αποστολή του με σημαντικό και πρωτότυπο επιστημονικό-ερευνητικό και διδακτικό έργο, αποτελεί κορυφαία διάκριση και για το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» αναφέρει σχετική ανακοίνως και συνεχίζει:

«Παράλληλα, αναδεικνύει το εύρος και την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματός μας, από τις τάξεις του οποίου έχουν προέλθει και άλλοι σπουδαίοι πολιτειακοί παράγοντες. Η αμέριστη συμπαράσταση όλων μας στο υψηλό έργο του και οι θερμές ευχές μας θα συνοδεύουν πάντα τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας»