ΠΑΙΔΕΙΑ

«Σπουδάζω με υποτροφία»: Αιτήσεις για κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα

«Σπουδάζω με υποτροφία»: Αιτήσεις για κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα

Στην τελική ευθεία για την υποβολή αιτήσεων μπήκαν πέντε από τις πλέον σημαντικές υποτροφίες που προσφέρονται στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society.

Το MBA International του Ο.Π.Α. που αποτελεί ένα από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοικητική των Επιχειρήσεων, το υψηλού επιπέδου και μεγάλου εύρους Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη των Υπολογιστών» του Ο.Π.Α., το ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική του ιδίου ιδρύματος, ένα από τα πλέον περιζήτητα μεταπτυχιακά προγράμματα στον Ελλαδικό χώρο και τα ξεχωριστά MSc in International Business & Management και MSc in Tourism Management του ALBA Graduate Business School, ολοκληρώνονται στις αρχές Ιουνίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

PINAKAS

Διαδικασία συμμετοχής:

Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τη συμμετοχή του ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:

a.Η αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY. Κατεβάστε την από την ιστοσελίδα, spoudazo.equalsociety.gr.

b.Η ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που σας ενδιαφέρει. Βρείτε την στους πίνακες της ιστοσελίδας, δίπλα από το Ίδρυμα που προσφέρει την υποτροφία που σας ενδιαφέρει.

Οι δύο αιτήσεις πρέπει σε συνέχεια να αποσταλθούν ως συνημμένα στο e-mail: equalsocietyscholarships@gmail.com.