Βόμβα «τέρας» στην Ελευσίνα: Απομακρύνονται οι κάτοικοι - Πώς θα την εξουδετερώσουν (pics)

Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο…

Βίντεο: Έλληνες διπλωμάτες μπλεγμένοι σε εμπόριο οργάνων παιδιών

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρώην υπουργό…

Καιρός: Προσοχή! Η έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Εκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για…

Ψηφίστε τώρα: Με ποιους θέλετε να συνεργαστεί η ΝΔ και με ποιους ο ΣΥΡΙΖΑ;

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

Αναδρομικά: Αυτή η αίτηση σας επιστρέφει την εισφορά αλληλεγγύης - Κατεβάστε την ΕΔΩ

Αναδρομικά: Περίπου 600.000 συνταξιούχοι διεκδικούν επιπλέον αναδρομικά,…

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εντάχθηκε στο Oracle Workforce Development Program

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εντάχθηκε στο Oracle Workforce Development Program

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για ανάπτυξη σύγχρονων επαγγελματικών δεξιοτήτων στους φοιτητές του και την υψηλή ζήτηση για επαγγελματίες με γνώσεις τεχνολογίας Oracle, συνεργάστηκε με το Oracle University και έγινε Oracle University Workforce Development Program Partner στην Ελλάδα.

Το Oracle University Workforce Development Program είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να βοηθήσει εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να προετοιμάσουν μια νέα γενιά ΙΤ Specialists, ικανών να εργαστούν στους κλάδους της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας με τις πιο περιζήτητες σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη έλλειψη εξειδικευμένων στελεχών, που έχει διαπιστωθεί στον κλάδο της Τεχνολογίας παγκοσμίως. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία παρακολουθώντας τα μαθήματα να διδαχθούν τις επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την είσοδό τους στο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον και να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση της Oracle.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ως μέλος του Oracle University Workforce Development Program, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης των εξής δύο προγραμμάτων της Oracle:

• Java SE 8 Fundamentals

• Oracle Database: Introduction to SQL

Τα προγράμματα οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιήσεων της Oracle, μετά από σχετικές εξετάσεις. Τα μαθήματα διδάσκονται από εξειδικευμένους καθηγητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Παράλληλα οι φοιτητές υποστηρίζονται στην εκπαίδευσή τους από την Oracle, καθώς έχουν πρόσβαση στο εξουσιοδοτημένο υλικό της, που είναι αναρτημένο σε περιβάλλον Cloud (Oracle Student Learning Subscription – Cloud Edition). Το υλικό για κάθε μάθημα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βίντεο, πρακτική άσκηση στη χρήση του Cloud και ειδικό online εκπαιδευτικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις απόκτησης της πιστοποίησης.

«Η αυξανόμενη ψηφιοποίηση απαιτεί νέες ικανότητες και δεξιότητες από τους υπάρχοντες και τους μελλοντικούς εργαζόμενους. Μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος Oracle University Workforce Development Program, στοχεύουμε στο να εξοπλίσουμε τους εκπαιδευόμενους με τις πλέον περιζήτητες ικανότητες και να τους οδηγήσουμε στην εις βάθος κατανόηση των απαιτήσεων του κλάδου της Τεχνολογίας Πληροφοριών. Παράλληλα με τη δια ζώσης εκπαίδευση που παρέχουν τα προγράμματα του Oracle University, οι φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχουν επίσης πρόσβαση σε μία σύγχρονη και ευέλικτη προσέγγιση μάθησης μέσω του Oracle Student Learning Subscriptions. Είναι χαρά μας να παρουσιάζουμε στους φοιτητές την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και να τους βοηθάμε στο χτίσιμο του επαγγελματικού τους δρόμου», δήλωσε ο Mark Taylor, Vice President, Oracle University, Europe, Middle East, Africa.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για ένα πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.mitropolitiko.edu.gr.