ΣΕΙΣΜΟΙ

Ρίκα Διαλυνά για τον σεισμό στην Κρήτη: Πίστευα πως πάει, αυτό ήταν!

Ρίκα Διαλυνά σεισμός
Τις στιγμές που έζησε με τον σεισμό στην Κρήτη των 5,8 Ρίχτερ περιέγραψε η Ρίκα Διαλυνά
ΙΝΤΙΜΕ

Τις στιγμές που έζησε με τον σεισμό στην Κρήτη των 5,8 Ρίχτερ περιέγραψε η Ρίκα Διαλυνά

Την τρομακτική εμπειρία της από τον σεισμό της Κρήτης των 5,8 Ρίχτερ περιγράφει η Ρίκα Διαλυνά λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «πίστευα πως πάει, αυτό ήταν». Η αγαπημένη ηθοποιός μετακόμισε πρόσφατα στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη χωρίς να φαντάζεται ότι θα περνούσε αυτή την τρομάρα.

«Νόμιζα ότι δεν θα προλάβω να αποχαιρετήσω τα οικεία μου πρόσωπα. Ο σεισμός ήταν τρομακτικός. Το σπίτι έμοιαζε σαν ένα σπιρτόκουτο και κάποιος το κουνούσε δεξιά και αριστερά με τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου» περιγράφει τις στιγμές που έζησε η Ρίκα Διαλυνά.

«Ήμουν στο σπίτι όταν ξαφνικά άρχισαν να τρέμουν τα πάντα, να χτυπάνε οι πόρτες και να ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος από τα έγκατα της Γης. Δεν ήξερα τι να κάνω εκείνες τις στιγμές. Άκουγα τον κόσμο να έχει βγει έξω στους δρόμους και να ουρλιάζει «σεισμός». Πίστευα πως πάει αυτό ήταν. Ότι ήρθε το τέλος μου» συμπληρώνει μιλώντας στην Espresso.

«Το σπίτι έμοιαζε σαν να το είχε πάρει κάποιος γίγαντας στα χέρια του και να το κάνει ό,τι ήθελε. Σας μιλάω ειλικρινά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιον τρόμο» συμπληρώνει η Ρίκα Διαλυνά εκφράζοντας τη λύπη της για τον θάνατο του 62χρονου Ιάκωβου Τσαγκαράκη. «Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς. Οι μετασεισμοί είναι πάρα πολλοί και όπως αντιλαμβάνεστε προσπαθούμε όλοι εδώ στην Κρήτη να συνέλθουμε – αν καταφέρουμε ποτέ να συνέλθουμε».

Η ίδια πάντως λέει για την Κρήτη ότι «εδώ αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα με τον αέρα και το ιώδιο του Κρητικού Πελάγους. Πού να φανταζόμουν τι θα ζούσα…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Yπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Άνδρας λέει πως είδε τον καταζητούμενο σύντροφό της σε μπαρ –Έβραζε απο θυμό

Champions League: Ο Μέσι «πλήγωσε» τη Σίτι, η Σέριφ νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη! - Όλα τα highlights

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του - Διαμαρτυρία για τη «στασιμότητα» της έρευνας