ΚΟΣΜΟΣ

Yπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Άνδρας λέει πως είδε τον καταζητούμενο σύντροφό της σε μπαρ –Έβραζε από θυμό

Yπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Άνδρας λέει πως είδε τον καταζητούμενο σύντροφό της σε μπαρ –Έβραζε από θυμό

Ένας 44χρονος άνδρας υποστηρίζει πως είδε τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο που παραμένει άφαντος μετά τη δολοφονία της.

Μία περίεργη «συνάντηση» υποστηρίζει ότι είχε ένας 44χρονος με τον καταζητούμενο σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε εθνικό πάρκο του Γουαιόμινγκ.

Ο Χάντερ Μάνις υποστηρίζει πως είδε έναν άνδρα που πιστεύει πως ήταν ο Λόντρι, ακριβώς μία μέρα πριν την τελευταία φορά που η Γκάμπι εθεάθη ζωντανή. Ο άνδρας που φαίνεται πως ήταν ο Λόντρι, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, φορούσε ένα φούτερ και έπινε μόνος σε ένα μπαρ σε πόλη της Μοντάνα, στις 26 Αυγούστου.

«Έδειχνε απλά θυμωμένος με τον κόσμο. Δεν είχα δώσει ιδιαίτερη προσοχή» είπε ο 44χρονος στη New York Post. Ωστόσο, όπως λέει, τον πρόσεξε όταν είδε πως «κρυφάκουγε» τη συζήτηση που είχε ο ίδιος με ένα ζευγάρι και έναν ακόμη φίλο του.

«Έδειχνε έξαλλος και κάποια στιγμή απλά είπε "ηλίθιοι νότιοι και γ******οι Ρεπουμπλικάνοι"» δηλώνει ο Μάνις και προσθέτει ότι ο φίλος του δεν άντεξε και του απάντησε.

Πάνω στην ένταση τον ρώτησαν από πού είναι και τους είπε πως κατάγεται από τη Νέα Υόρκη και πως τον λένε Μπράιαν. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο 44χρονος λέει ότι απλά ένιωθε ότι ο Μπράιαν τους παρακολουθούσε και άκουγε τι συζητούσαν.

Μάλιστα, προσθέτει πως η φίλη του τού είπε ότι «είχε το βλέμμα ενός serial killer». Όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση της Πετίτο, η φίλη του που ήταν εκείνη τη μέρα στο μπαρ τον κάλεσε και του είπε «αυτός είναι ο τρελός από το μπαρ».

O Mπράιαν ΛόντριΑ.Ρ

«Πόσοι που λέγονται Μπράιαν είναι από τη Νέα Υόρκη και είναι ίδιοι με αυτόν θα μπορούσαν να είναι σε ένα μπαρ στη μέση του πουθενά;» αναρωτιέται ο 44χρονος. Ο Mάνις είπε ότι επικοινώνησε με το FBI και μίλησε με πράκτορες της υπηρεσίας για περίπου 45 λεπτά.

Η Πετίτο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 27 Αυγούστου σε ένα εστιατόριο στο Jackson Hole του Γουαιόμινγκ- περίπου 120 μίλια από το μπαρ όπου ο Μάνις πιστεύει ότι τον είδε.

Το πτώμα της εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Wyoming’s Bridger-Teton National Forest. Το αστυνομικό τμήμα της Γιούτα έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από κάμερα αστυνομικών, με το ζευγάρι να διαπληκτίζεται στις 12 Αυγούστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Ο Μέσι «πλήγωσε» τη Σίτι, η Σέριφ νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη! - Όλα τα highlights

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του - Διαμαρτυρία για τη «στασιμότητα» της έρευνας

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της