Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή La Zorra στην Ισπανία όταν ο 30χρονος γυμναστής στο επάγγελμα βούτηξε μέσα στη θάλασσα

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που η θάλασσα «καταπίνει» τον 30χρονο Ντανιήλ Γκαγκάριν και την 24χρονη γυναίκα που προσπαθούσε να σώσει σε τουριστικό θέρετρο στην Ισπανία. Το ακόμα πιο σοκαριστικό, δε, είναι το γεγονός ότι το βίντεο κατέγραψε η σύζυγος του Γκαγκάριν που είδε να χάνεται μπροστά στα μάτια της ο 30χρονος Ρώσος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή La Zorra στην Ισπανία όταν ο 30χρονος γυμναστής στο επάγγελμα βούτηξε μέσα στα μανιασμένα νερά προκειμένου να σώσει την 24χρονη συνάδελφό του Έμα Μονκόνεν από τη Φινλανδία.

Στο βίντεο που καταγράφει η σύζυγος του Γκαγκάριν, Ντάρια, φαίνεται ο 30χρονος γυμναστής να πέφτει μέσα στη θάλασσα και να τον χτυπάνε με μανία τα κύματα. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Γκαγκάριν κατάφερε να φτάσει σε έναν βράχο κρατώντας από το χέρι την 24χρονη συνάδελφό του.

Δυστυχώς, όμως, η θάλασσα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έτσι δευτερόλεπτα αργότερα τα κύματα «καταπίνουν» και τους δύο, τόσο τον 30χρονο Ρώσο όσο και την 24χρονη Φιλανδή, με την σύζυγο του Γκαγκάριν να ακούγεται να ουρλιάζει από τρόμο.

Τελικά η σορός της 24χρονης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα μερικά μίλια μακρύτερα από το σημείο της παράσυρσής της ενώ η σορός του 30χρονου εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα του δυστυχήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Belh@rra: Ιστορική μέρα για τη Διπλωματία και τις Ένοπλες Δυνάμεις – Πώς οι Γάλλοι κέρδισαν τη μάχη

Γιατί ο ληστής με το τατουάζ έπαιρνε ταξί οπλισμένος σαν «αστακός»

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)