ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο – Δείτε πού ανοίγουν νέες θέσεις

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο – Δείτε πού ανοίγουν νέες θέσεις

Από τις 23 Ιουλίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τοις 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ, μέσω ΑΣΕΠ.

Πρόκεται για σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν πενήντα ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υποκαταστημάτων (ανά την Επικράτεια) του ΕΛΓΑ., που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

93 θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών εγκρίνει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φυσικών προσώπων για τη σύναψη 93 συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019 – 2020 στο Πανεπιστήμιο Πατρών».

Προσλήψεις 32 μόνιμων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πλήρωση 32 θέσεων μέσω ΑΣΕΠ, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 31 Ιουλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Προσλήψεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με είκοσι τρία (23) άτομα, τα οποία θα απασχοληθούν στο έργο με Κ.Ε. 1695 και τίτλο «Διαχείριση νοσηλίων Οδοντιατρικής», στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του ως άνω έργου. Η σύμβαση εργασίας που θα συναφθεί θα έχει διάρκεια δώδεκα (12) μήνες και αυτή δύναται να ανανεωθεί ή παραταθεί για άλλους δώδεκα (12), μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, μέχρι την συμπλήρωση είκοσι τεσσάρων(24) μηνών συνολικά από την υπογραφή της αρχικής σύμβασης Δείτε εδώ περισσότερα Προσλήψεις 73 μονίμων στο Υπουργείο Ναυτιλίας Προσλήψεις εξήντα οκτώ (68) κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.) βαθμίδας Καθηγητή, Αναπληρωτή Καθηγητή, Επίκουρου Καθηγητή, Καθηγητή Εφαρμογών και πέντε (05) κενών οργανικών θέσεων Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού. Δείτε εδώ περισσότερα

Σχετικές ειδήσεις