ΕΛΛΑΔΑ

Αδειάζει η Αθήνα: Όπου φύγει, φύγει οι εκδρομείς του Αυγούστου - Το αδιαχώρητο στα λιμάνια

Αδειάζει η Αθήνα: Όπου φύγει, φύγει οι εκδρομείς του Αυγούστου - Το αδιαχώρητο στα λιμάνια
IN TIME

Συνεχίζεται το «κύμα» εξόδου των αδειούχων του Αυγούστου, με τους κατοίκους της πρωτεύουσας να την εγκαταλείπουν με κάθε μέσο παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (03/08), παρατηρήθηκε και πάλι κυκλοφοριακή συμφόρηση στο λιμάνι του Πειραιά, με τα αυτοκίνητα να προκαλούν ουρές χιλιομέτρων.

Δείτε εικόνες από τον Πειραιά στη gallery που ακολουθεί:

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν αναχωρήσει από τον Πειραιά 30.353 ταξιδιώτες με 5.145 οχήματα σε 26 ακτοπλοϊκά δρομολόγια, από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 14 απόπλοι και αναχώρησαν 8.015 επιβάτες με 1.617 οχήματα, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου εκτελέστηκαν πέντε απόπλοι και αναχώρησαν 1.812 επιβάτες με 507 οχήματα.

Εξαιτίας της πολύ αυξημένης κίνησης, οι Αρχές συστήνουν στους ταξιδιώτες να ξεκινούν μιάμιση με δύο ώρες πιο νωρίς τη διαδρομή τους προς τις πύλες αναχώρησης, δεδομένου άλλωστε ότι στο παραλιακό μέτωπο συνεχίζονται εκτεταμένες εργασίες οδοποιίας.

Ενδεικτικό του αδιαχώρητου που επικράτησε χθες το πρωί στον Πειραιά είναι ότι ο λιμενάρχης αποφάσισε να δώσει δεκάλεπτη παράταση σε απόπλου πλοίου, προκείμενου να προλάβουν όλοι οι επιβάτες να επιβιβαστούν.

Πηγή: Cnn.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το νέο ελληνικό μαχητικό - Η απάντηση της Ελλάδας στους S-400

Νίκη Κεραμέως: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα ισχύσουν φέτος στις Πανελλαδικές

Σχετικές ειδήσεις