ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ανατράπηκε βανάκι- Tούμπαρε μέσα σε αυλή σπιτιού (pics)

Λαμία: Ανατράπηκε βανάκι- Tούμπαρε μέσα σε αυλή σπιτιού (pics)

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός καθώς βανάκι τούμπαρε και κατέληξε σε αυλή επιχείρησης στη Λαμία - Λίγη ώρα νωρίτερα υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο και στην αυλή της επιχείρησης όπου κατέληξε το όχημα…

Μία σοβαρή ανατροπή επαγγελματικού οχήματος σημειώθηκε τη Δευτέρα (19/8) στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Lamia Report λίγο πριν τις 9 το πρωί στη λεωφόρο Καλυβίων, επαγγελματικό βανάκι εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο αντίθετο ρεύμα, αφού πρώτα παρέσυρε έναν ξύλινο φράκτη και έκοψε μια κολόνα του ΟΤΕ.

Το βανάκι στην κυριολεξία «πάρκαρε» με το πλάι έξω από την πόρτα επιχείρησης – που δεν λειτουργεί – με τον οδηγό του να στέκεται τυχερός και να μην τραυματίζεται σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δείτε τις φωτογραφίες στην Gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βανάκι είχε κατεύθυνση προς ΣΣ Λιανοκλαδίου. Στο συγκεκριμένο ύψος μετά τα φανάρια της λεωφόρου και στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, αγροτικό με οδηγό μια γυναίκα επιχειρούσε όπισθεν για να βγει στην οδό με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν κατέβηκε από το πεζοδρόμιο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΤΤ Λαμίας, ο οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει το αγροτικό, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο απέναντι ρεύμα αφού σάρωσε ότι βρήκε μπροστά του.

Όπως έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, λίγες στιγμές νωρίτερα περνούσαν άνθρωποι από το σημείο, ενώ θα μπορούσε να χτυπήσει και κάποιον από το σπίτι, το φράχτη του οποίου ξήλωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά συνταξιούχων: Ποιοι θα πάρουν έως 7.338 ευρώ - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Μπαράζ πληρωμών τις επόμενες ημέρες: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σχετικές ειδήσεις