ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: Τα αδέρφια της κλαίνε όταν τη βλέπουν (vid)

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: Τα αδέρφια της κλαίνε όταν τη βλέπουν (vid)

Οι γονείς της βρίσκονται συνεχώς δίπλα της, ελπίζοντας να γίνει καλά η κόρη τους

Παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον, η 8χρονη Αλεξία, που είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα. Δίπλα της συνεχώς βρίσκονται οι δύο γονείς της, οι οποίοι περνάνε το δικό τους μαρτύριο, ελπίζοντας στην ανάρρωση της κόρης τους.

Η μητέρα της, η κ. Νικολέττα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Star, δήλωσε για την υγεία της: «Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν. Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ' αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου».

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις των γιατρών, η μητέρα είπε: «Δεν μας λένε και πολλά. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα».

Βυθισμένα στη θλίψη είναι και τα δύο αδέρφια της οκτάχρονης, η 12χρονη Μάγδα και ο 10χρονος Κωνσταντίνος. «Τα παιδιά προσεύχονται για εκείνη, για να γίνει καλά. Μερικές φορές κλαίνε όταν την βλέπουν, γιατί είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εκείνοι ήξεραν μια Αλεξία που ήταν όλο χαρά και χαμόγελο. Τώρα τη βλέπουν σε ένα κρεβάτι να μην κάνει τίποτα», δήλωσε η κ. Νικολέττα.

Προκειμένου να βρίσκονται συνεχώς δίπλα της, οι γονείς της έχουν σταματήσει να δουλεύουν, κάτι, όμως, που επιβαρύνει περεταίρω την οικογένεια οικονομικά. Μάλιστα, η Αλεξία, χρειάζεται ειδική φροντίδα και ειδικό καροτσάκι, το οποίο όπως είπε η μητέρα είναι αρκετά ακριβό.

aleksia.jpg
Σχετικά με τον δράστη, η μητέρα δηλώνει πως δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί τους, ενώ μέχρι σήμερα δεν τους έχει ζητήσει συγγνώμηStar

Σχετικά με τον δράστη, η μητέρα δηλώνει πως δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί τους, ενώ μέχρι σήμερα δεν τους έχει ζητήσει συγγνώμη: «Τίποτα, τίποτα. Ούτε τηλεφωνικώς, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πονάει. Φανταστείτε το παιδί μου ήταν μια χαρά και ξαφνικά τώρα είναι στο κρεβάτι. Και όχι ότι έτυχε, ότι ο Θεός το έκανε, αλλά από κάποιο ανθρώπινο λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ιωνία - Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το βρέφος

Έτσι σκότωσε ο σκύλος το βρέφος: Έσκισε σίτα και μπήκε στο σπίτι - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά της μάνας