ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία βιολόγου: «Είμαι σε απόγνωση, έχω μετανιώσει ειλικρινά» λέει ο δράστης

Δολοφονία βιολόγου: «Είμαι σε απόγνωση, έχω μετανιώσει ειλικρινά» λέει ο δράστης

Τι δηλώνει μέσα από την φυλακή ο Γιάννης Παρασκάκης.

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, Γιάννης Παρασκάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

«Έχω μετανιώσει ειλικρινά. Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα. Εδώ, μέσα στη φυλακή, μόνο αυτές τις πράξεις μου σκέφτομαι και την οικογένεια μου», εκμυστηρεύτηκε, o δράστης στα μέλη της οικογένειάς του και στον δικηγόρο του.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον είχε συγκλονίσει με τη δράση του το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε ακινητοποιήσει, χτυπώντας με το αυτοκίνητο του, την 60χρονη βιολόγο με σκοπό να τη βιάσει.

Ο δράστης είχε μεταφέρει τη Σούζαν Ίτον αιμόφυρτη στο εγκαταλελειμμένο γερμανικό καταφύγιο στο Μάλεμε Χανίων όπου τη βίασε τρεις φορές και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της από μία καταπακτή ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Είμαι σε απόγνωση για τις πράξεις μου. Σκέφτομαι πολύ και βασανίζομαι για όλα αυτά. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω και να τα άλλαζα όλα», είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Realnews, στον συνήγορό του Παντελή Ζέλιο σε μία από τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε μαζί του από τις φυλακές.

«Ορίστηκε πραγματογνώμονας για να εξετάσει ψυχιατρικά τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον. Ωστόσο, η οικογένειά του προσανατολίζεται ώστε να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο», ανέφερε μιλώντας στη Realnews ο συνήγορός του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παρασκάκης δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές Τριπόλεως και προσπαθεί να μιλά όσο μπορεί συχνότερα με τα μέλη της οικογένειάς του.

Σοκ από την ομολογία του δράστη

Ο 27χρονος στην απολογία του, αναφέρει: «την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ παγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Η ακριβής ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας δεν έχει προσδιορισθεί μέχρι στιγμής και δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν ζωντανή ή νεκρή την ώρα που ο 27χονος την έριξε στη σπηλιά.

Μέχρι τώρα, για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν το έγκλημα καθώς και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν.

Δεν έχει ακόμα καταθέσει κάποιο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους

Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός; - Όλο το χρονικό της κατάρρευσης

Σχετικές ειδήσεις