ΕΛΛΑΔΑ

«Έλεγε πως ήταν νονός της»: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης

«Έλεγε πως ήταν νονός της»: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για του μικρού παιδιού

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος φέρετε να παρίστανε το... νονό της μικρής.

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που ο δικηγόρος προσέγγιζε την 11χρονη από την Φθιώτιδα, την οποία όπως αποκαλύφθηκε κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ολόκληρα χρόνια (2016 – 2018).

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δικηγόρος εμφανιζόταν ως ο… νονός της μικρής μαθήτριας, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων. Την Παρασκευή (27/9) ο 71χρονος κατηγορούμενος μετέβη στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα, για να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Τον έβλεπαν οι γείτονες

Από την πλευρά τους οι γείτονες δηλώνουν στην κάμερα ότι έβλεπαν τον δικηγόρο να κάνει βόλτες με το κοριτσάκι στο παραλιακό μέρος όπου έχει το εξοχικό του και στο οποίο εργαζόταν ως κηπουρός ο πατέρας της!

«Τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αδιάσειστα», υποστηρίζει στις κάμερες ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. Την ίδια στιγμή, η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 11χρονης

Η 11χρονη στην κατάθεσή της, που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου, σοκάρει με τα όσα βίωσε από την ηλικία των 8 ετών.

«Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν», είπε η 11χρονη σύμφωνα με το δελτίο του STAR.

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019. Διατάχθηκε προτακτική έρευνα που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Η οικογένεια της 11χρονης έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν όπως ισχυρίζονται τα λεγόμενα της μικρής. Η κακοποίηση της ξεκίνησε το 2016 και σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018, όπως μεταδίδει το STAR.

Δικηγόρος: «Είμαι αθώος, καλύπτουν κάποιον άλλο»

Ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για οικονομική σκευωρία και πως καλύπτουν κάποιον ο οποίος διέπραξε αυτά.

Οργισμένη ήταν η απάντηση από τον δικηγόρο της οικογένειας της 11χρονης. «Είναι συνήθης η επωδός σε τέτοια αδικήματα. Να καταφεύγουμε σε μυθεύματα και να δημιουργούμε καταστάσεις περί οικονομικών κινήτρων. Τίποτα άλλο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Γιώργος Δούμας.

Δείτε το βίντεο:

Τα σημειώματα της φρίκης

Η μικρή έκρυβε στο δωμάτιό της ιδιόχειρες σημειώσεις για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του δικηγόρου, όπως μεταδίδει ο ANT1.

Τα χαρτάκια στα οποία περιέγραφε τον εφιάλτη τα έκρυβε σε διάφορα σημεία του δωματίου της.

«Θέλω να πεθάνω», «δεν θέλω να ζω», «δεν αντέχω άλλο» έγραφε σε χαρτάκια που εντόπισαν οι γονείς της στο δωμάτιο της κόρης τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Συναγερμός με πλαστά χαρτονομίσματα

Φρίκη: 9χρονοι βίασαν 5χρονο μέσα στην τάξη

Σχετικές ειδήσεις