ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Βίασαν 5χρονο μέσα στην τάξη

ΣΟΚ: Βίασαν 5χρονο μέσα στην τάξη

Προκαλούν ανατριχίλα οι αποκαλύψεις για την δράση των τεσσάρων παιδιών κατά του συμμαθητή τους.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό ενός 5χρονου παιδιού από τέσσερις 9χρονους μέσα σε σχολική τάξη!

Το περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα, συνέβη στο Newcastle της Νότιας Αφρικής και έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Sowetan Live.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τέσσερις ενιάχρονοι κατάφεραν να πείσουν τον 5χρονο να τους ακολουθήσει σε μια σχολική αίθουσα, η οποία ήταν άδεια. Εκεί, αφού τον χτύπησαν, τον βίασαν.

Το περιστατικό δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όταν η ώρα περνούσε και ο 5χρονος δεν εμφανιζόταν στο σπίτι. Η μητέρα του τον αναζήτησε και τον βρήκε στο σχολείο χτυπημένο και σε άσχημη κατάσταση να κλαίει.

«Είναι προφανές πως ένα από αυτά τα αγόρια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ό,τι συνέβη. Χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια ώστε να βοηθηθούν», δήλωσε σοκαρισμένη η μητέρα του 4χρονου στην εφημερίδα.

Τι απάντησε η αστυνομία

Όπως ήταν φυσικό, η μητέρα του παιδιού στράφηκε προς την διεύθυνση του σχολείου η οποία με την σειρά της την παρέπεμψε στις Αρχές, καθώς δεν μπορούσε να πάρει θέση σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Κάτι τέτοιο ισχυρίζεται όμως και η Αστυνομία από την μεριά της, καθώς ναι μεν δέχεται πως το παιδί έχει βιαστεί ωστόσο όπως είπε στην σοκαρισμένη μητέρα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα!

«Αρνήθηκαν να ανοίξουν την υπόθεση, γιατί όπως μου είπαν, δεν έχουν φυλακές για τόσο νεαρές ηλικίες. Πήγα το παιδί σε νοσοκομείο και παρά το γεγονός πως τα σωματικά του τραύματα δεν ήταν τόσο μεγάλα, ανησυχώ για τα ψυχολογικά», πρόσθεσε η μητέρα του παιδιού.

Πλέον, η ζωή του 5χρονου μόνο εύκολη δεν είνια καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα έχει αρχίσει να αποκτά επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε άλλα παιδιά ενώ αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στο σχολείο και τα μαθήματά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο ένας γονιός επικοινώνησε με την οικογένεια του 5χρονου για να ζητήσει συγγνώμη...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Συναγερμός με πλαστά χαρτονομίσματα

Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Πεσματζόγλου

Σχετικές ειδήσεις