ΚΟΣΜΟΣ

Έμεινε από λάστιχο και βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι

Έμεινε από λάστιχο και βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι

Θηριωδία που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Η Μαριάνα Μπάζα, μια πανέμορφη 19χρονη στην Βραζιλία, δεν πίστευε την ατυχία της όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της, καθώς είχε σκάσει το λάστιχο.

Ένας ευγενικός άντρας, ο 37χρονος Ροντρίγκο Περέιρα Άλβες, την πλησίασε για να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχο. Η Μαριάνα δέχτηκε και τον ευχαρίστησε. Λίγο μετά, ενώ ο Ροντρίγκο άλλαζε το λάστιχο, η Μαριάνα έστειλε μια φωτογραφία στους φίλους της με τον ευγενικό άντρα.

Η φρικτή αλήθεια

Μόνο που ο Ροντρίγκο δεν ήταν ένας περαστικός που βρέθηκε στο σωστό μέρος την ιδανική στιγμή. Ήταν εκείνος ο οποίος έσκασε το λάστιχο της Μαριάνα για να την βιάσει και μετά να την δολοφονήσει!

Το ανθρωπόμορφο τέρας καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείες να οδηγεί την Μαριάνα και το όχημά της σε ένα στενό για να την βοηθήσει και μια ώρα αργότερα φαίνεται να βγαίνει από εκεί μόνος. Καθόταν στο τιμόνι του οχήματος της Μαριάνα.

Η Μαριάνα ήταν νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα σε ένα χαντάκι.

Καταδικασμένος βιαστής!

Στην Βραζιλία έχουν προκαλέσει σάλο όσα αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης για τον 37χρονο άντρα. Ο Ροντρίγκο, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της 19χρονης κοπέλας, είχε περάσει 12 χρόνια στη φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία έχοντας πάρει αποφυλακιστήριο πριν από περίπου έναν μήνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Συναγερμός με πλαστά χαρτονομίσματα

Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Πεσματζόγλου

Σχετικές ειδήσεις