ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας της 19χρονης που βιάστηκε στη Ρόδο: «Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα καθάρματα»

Πατέρας της 19χρονης που βιάστηκε στη Ρόδο: «Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα καθάρματα»
“Η κατάσταση του παιδιού έχει επιδεινωθεί γιατί η νόσος που έχει είναι νοητική καθυστέρηση, δηλαδή ψυχική διαταραχή" ανέφερε ο πατέρας
rodiaki.gr

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν στις 7 Οκτωβρίου 2019, για τον ομαδικό βιασμό μίας κοπέλας ΑμΕΑ, ο 23χρονος Ρομά και ο 20χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται και για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο - Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης

«Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα καθάρματα με το υψηλότερο τίμημα που υπάρχει”, είπε οργισμένος, ο πατέρας της 19χρονης.

“Η κατάσταση του παιδιού έχει επιδεινωθεί γιατί η νόσος που έχει είναι νοητική καθυστέρηση, δηλαδή ψυχική διαταραχή. Αυτό που κατάφεραν αυτοί είναι να επιδεινώσουν την κατάσταση της κόρης μου”, ανέφερε στον ΑΝΤ1.

“Χθες με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της φοιτήτριας, ο κ. Τοπαλούδης, αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους είναι ζωντανοί - νεκροί. Αυτό μου είπε στο τηλέφωνο... Δεν υπάρχει θεραπεία για να βελτιωθεί η κατάσταση της κόρης μου. Αυτά τα καθάρματα κατάφεραν να επιδεινώσουν την κατάσταση του παιδιού” τόνισε ο πατέρας της 19χρονης.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή τα όσα ακούγονταν και για άλλες περιπτώσεις βιασμού νεαρών κοριτσιών στη Ρόδο, στις 10 Ιανουαρίου 2019 ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να τα διερευνήσουν.

Πράγματι στο πλαίσιο των ερευνών αυτών άρχισαν να συλλέγονται στοιχεία για την υπόθεση τα οποία και «οδήγησαν» τους αστυνομικούς στην 19χρονη κοπέλα, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι κλήθηκε στην αστυνομία και εκεί συνοδεία συγγενικού του προσώπου κατέθεσε και περιέγραψε τα όσα οι δύο δράστες φέρονται να της έκαναν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018.

Όπως η ίδια φέρεται να κατέθεσε, τον 23χρονο Ρομά και τον 20χρονο αλλοδαπό τους γνώριζε, καθώς βρίσκονταν σε κοινές παρέες.

Το βράδυ, περίπου στις 8.30 του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου 2018, οι δύο άνδρες φέρονται να πρότειναν στη νεαρή κοπέλα να πάνε και οι τρεις μαζί μία βόλτα με το αυτοκίνητο του 20χρονου αλλοδαπού για να ακούσουν μουσική. Τότε, αφού επιβίβασαν στο όχημα την 19χρονη, μετέβησαν στην περιοχή του Ενυδρείου και εκεί, κοντά στις τουαλέτες, φέρονται να τη βίασαν αλλά και να προέβησαν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Βάση των ίδιων πληροφοριών, η νεαρή κοπέλα φέρεται να αντέδρασε και όταν κάποια στιγμή οι δράστες μείωσαν τις αντιστάσεις τους, βρήκε την ευκαιρία και διέφυγε.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, ταυτοποίησαν πρόσωπα και εντόπισαν στις 18 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ τον 23χρονο Ρομά.

Μετά από αυτό, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του 20χρονου Αλβανού και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Βελτιωμένος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Πού θα βρέξει (χάρτες)

Σχετικές ειδήσεις