Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ανατριχιαστική μαρτυρία για το βιασμό της 19χρονης με αναπηρία

Newsbomb

Ο αδελφός του 23χρονου Ρομά που κατηγορείται ότι μαζί με τον 19χρονο Αλβανό –έναν από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη-, βίασαν μία 19χρονη κοπέλα με αναπηρία στη Ρόδο, μίλησε για τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και δίνει τη δική του οπτική.

Ο νεαρός, μίλησε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και ανέφερε πως γνώριζε την 19χρονη κοπέλα καθώς ήταν συμμαθητές στο ειδικό σχολείο και πως ήταν και αυτός στο σημείο που συναντήθηκε η παρέα εκείνη την ημέρα προτού εκτυλιχτεί το τραγικό περιστατικό.

Ο αδελφός του 23χρονου Ρομά, δίνει τη δική του οπτική για το περιστατικό, για τον αδελφό του, τον 19χρονο Αλβανό, την 19χρονη κοπέλα, τις ημέρες που ακολούθησαν του περιστατικού αλλά και στην αδελφή του που είναι ΑΜΕΑ.

Μεταξύ άλλων, ο αδελφός του ανέφερε ότι ο 23χρονος Ρομά δεν ήταν φίλος με τον 19χρονο Αλβανό και ότι απλά άτυχε εκείνη την ημέρα να βρεθούν σε κοινή παρέα.

«Απλώς εκείνη την ημέρα βρεθήκαμε γιατί ήμασταν στην κοινή παρέα. Δεν είναι ότι κάνανε παρέα μεταξύ τους, ότι πήγαιναν για καφέ κλπ. Το Σάββατο μαζεύονται πάρα πολλά παιδιά και εκείνη τη μέρα είχαν μαζευτεί πάρα πολλά άτομα. Είχα πάει εγώ κι ο αδελφός μου στην αρχή και μετά ήρθε το άλλο το παιδί και έγινε ό,τι έγινε. Δεν είναι ότι ήρθε ο αδελφός μου μαζί με τον Αλβανό. Ο Αλβανός ήρθε με το δικό του αμάξι», είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια υποστήριξε πως όλα φαίνονταν φυσιολογικά και πως δεν πιστεύει ότι έκανε κάτι ο αδελφός του.

«Εκεί που καθόμασταν και ακούγαμε μουσική απ' το αμάξι μου, ήρθε ο Αλβανός και έκατσε στην κοινή παρέα. Εγώ, όμως, είχα πάει κάπου εκείνη την ημέρα. Δεν αντιλήφθηκα ότι θα γινόταν κάτι. Μετά επέστρεψα στο ίδιο μέρος και δεν τους βρήκα εκεί. Τον παίρνω τηλέφωνο, μου λέει έρχομαι. Δεν πέρασε πολλή ώρα και ήρθε ο αδελφός μου με τον Αλβανό. Κάθεται ο αδελφός μου, φεύγει ο Αλβανός. Κάτσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο και φύγαμε. Δεν φαινόταν να έχει γίνει κάτι. Δεν ήταν ούτε αγχωμένος, ούτε τίποτα. Ήταν χαρούμενος, συνεχίζαμε να βγαίνουμε στο ίδιο σημείο. Κάποιος που κάνει κάτι, δεν φανερώνεται. Ο αδελφός μου δεν μου είπε τίποτα, ούτε αργότερα, μου μιλούσε φυσιολογικά. Εγώ φοβόμουν μην μας γράψουν για το αμάξι. "Μη φοβάσαι, καθαροί είμαστε, θα πάμε και θα φύγουμε" μου έλεγε. Όταν έγινε αυτό, μετά από μια - δυο βδομάδες πετύχαμε ξανά την κοπέλα και χαιρετήθηκαν κανονικά».

Επίσης, αναφέρθηκε στην αδελφή τους που έχει αναπηρία και είπε πως δεν είναι δυνατόν να έκανε κακό σε μια κοπέλα με αναπηρία.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο αναλυτικά τα όσα είπε π αδελφός του 23χρονου Ρομά.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Ο βιασμός συνδέεται με τη δολοφονία της Ελένης

«Βόμβα» από Βρυξέλλες για δώρα και αναδρομικά

JUMBO: Επικίνδυνο για την υγεία και δεύτερο προϊόν - Δείτε αν το έχετε (pics)