ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα – Συγκλονίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Ηλιούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα – Συγκλονίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οδηγός που καταπλακώθηκε από το φορτηγό του έξω από σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Αντύπα Μαρίνου και Αστυδάμαντος στην Ηλιούπολη το πρωί της Τρίτης.

Το ρολόι έδειχνε 09:20 το πρωί. Το φορτηγό τροφοδοσίας βρίσκεται όπως κάθε πρωί για να παραδώσει προϊόντα σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Ο 50χρονος οδηγός του φορτηγού, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είδε το φορτηγό να τσουλάει στην κατηφόρα. Αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί και βλέποντας ότι κατευθύνεται ανεξέλεγκτο προς το σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται εκεί, μπήκε μπροστά για να το συγκρατήσει με το σώμα του.

Το βαρύ όχημα όμως τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρεθεί κάτω από την αριστερή του ρόδα και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί προκαλούν ανατριχίλα.

«Είδα το φορτηγό σταματημένο στη γωνία και παντού αίματα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κάτοικος της περιοχής. Στο μυαλό της έρχεται ξανά η εικόνα που αντίκρισε και βάζει τα κλάματα.

«Είδα πόδια κάτω από το φορτηγό και κατάλαβα ότι ο άνθρωπο χρειαζόταν βοήθεια. Έτρεξα πίσω στο κατάστημα για να πάρω τηλέφωνο το 166», είπε μια υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.

Όλοι αναρωτιούνται γιατί ο οδηγός μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του.

«Ήταν πολύ ευσυνείδητος. Είδε τι επρόκειτο να συμβεί και επειδή ξέρει πως εδώ κοντά είναι το σχολείο και κινούνται κόσμος και περαστικοί, προσπάθησε με κάποιον τρόπο να το σταματήσει», πρόσθεσε η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Αμέσως έφτασαν ασθενοφόρα, περιπολικά και οχήματα της πυροσβεστικής.

Σε βίντεο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής καταγράφονται οι πρώτες στιγμές από την άφιξη των πυροσβεστών στο σημείο του δυστυχήματος.

Σκύβουν κάτω από τις ρόδες και βλέπουν το σώμα του άτυχου άνδρα. Όταν καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν βρίσκονται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού άνδρα.

Σε απόσταση αναπνοής από το σημείο υπάρχει ένα σχολείο. Ευτυχώς την ώρα του δυστυχήματος τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στις αίθουσες και έκαναν μάθημα, διαφορετικά πιθανόν να είχαμε κι άλλα θύματα.

Οι κάτοικοι κατήγγειλαν πως στο σημείο έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, προσθέτοντας ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΚΑ: Σήμερα η επιστροφή 100 εκατ. ευρώ σε 86.187 δικαιούχους ελεύθερους επαγγελματίες

Προσοχή! «Κλέβουν» το PIΝ καρτών μέσω κινητού - Δείτε πώς

Σχετικές ειδήσεις