ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Από 10/10 μέχρι 15 Νοεμβρίου υπάρχει πλήρης αποκλεισμός εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Αθήνα
In Time /Αρχείο

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Συγκεκριμένα, από 10/10 μέχρι 15 Νοεμβρίου υπάρχει πλήρης αποκλεισμός εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ από 16 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον αριστερό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον δεξιό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων.

- Από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έως την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, στο τμήμα Α/Κ Ριτσώνας - Α/Κ Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και στο τμήμα Α/Κ Ριτσώνας - Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας. Την ίδια εκτροπή θα ακολουθούν και οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων.

Αντίστοιχα, ο οδηγοί με κατεύθυνση προς προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Την ίδια εκτροπή θα ακολουθούν και οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις