ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη – Ο ιερέας για τη 12χρονη: «Δεν έχω ασελγήσει στο παιδί»

Μάνη – Ο ιερέας για τη 12χρονη: «Δεν έχω ασελγήσει στο παιδί»
Pixabay

«Εγώ με την κόρη μου παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί», δήλωσε μέσα από τη φυλακή ο ιερέας

«Αυτά που λένε και δημοσιεύονται είναι όλα αναληθή. Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άνδρας που πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών να πάει η μικρή μου κόρη που ήταν εννέα μηνών».

Αυτό δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Ο ιερέας, μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, συνέχισε: «Το παιδάκι το πήρα στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ενάμιση μήνα έμεινε το παιδί στο σπίτι. Έπαθε νευρική κρίση η μητέρα. Εμείς με την κόρη μου παραδώσαμε το παιδί στην Αστυνομία», σημειώνει ο ιερέας. Και προσθέτει: «Εγώ με την κόρη μου παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί».

Και στο ερώτημα γιατί η 12χρονη έχει ισχυριστεί ότι την κακοποιούσε εκείνος, ο ιερέας απαντά: «Το έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουν βάλει. Πιθανόν, το 90% είναι η μητέρα. Το κορίτσι από την πρώτη στιγμή και σε εμένα και στην κόρη μου έχει εκφράσει ότι το έχει πειράξει σεξουαλικά ο παππούς».

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» για την κακοποίηση της 12χρονης από τον παπά: «Η μητέρα την απείλησε να αλλάξει κατάθεση»

Σχετικές ειδήσεις