ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Πολυτεχνείου 2019: Κλείνουν αύριο Κυριακή τρεις σταθμοί του Μετρό - Δείτε ποιοι

Επέτειος Πολυτεχνείου 2019: Κλείνουν αύριο Κυριακή τρεις σταθμοί του Μετρό - Δείτε ποιοι
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επέτειος Πολυτεχνείου: Έκτακτα μέτρα βάζει σε εφαρμογή η Αστυνομία.

Κλειστοί θα είναι αύριο, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, τρεις σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείνουν διαδοχικά είναι: «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» στις 16:30. Τα δρομολόγια, ωστόσο, του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.

ΟΑΣΑ: Αλλάζουν δρομολόγια

Λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας και με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού και την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ, σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛΑΣ, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες έως την Δευτέρα 18/11/2019 στις 06:00.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των εκδηλώσεων για την «46η Επέτειο του Πολυτεχνείου», στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την πλατεία Κάνιγγος, σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και από τις 12:00 αύριο Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019, ημέρα της πορείας, ενώ θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς έως και αύριο Κυριακή, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των Η.Π.Α, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Τι κατέθεσε ο γιατρός

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα πάρουν το χριστουγεννιάτικο «δώρο» - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Σχετικές ειδήσεις