ΕΛΛΑΔΑ

Καταστροφές στη Ναύπακτο από την κακοκαιρία - Γκρεμίστηκαν κολώνες (photos)

Καταστροφές στη Ναύπακτο από την κακοκαιρία - Γκρεμίστηκαν κολώνες (photos)
nafpaktianews

Αρκετές φορές έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Τρικόρφου όταν ο ποταμός Εύηνος φέρνει νερό.

Κατά την διάρκεια των έντονων φαινομένων χθες βράδυ (22/12) τα ορμητικά νερά έκαναν πάλι ζημιές και μάλιστα πολύ σοβαρές. Οι κολώνες της ΔΕΗ που πριν λίγο καιρό είχαν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά παρασύρθηκαν πάλι σήμερα με αποτέλεσμα ξενοδοχειακή μονάδα και μονάδα παραγωγής μαρμελάδων να μην μπορούν να λειτουργήσουν και συγχρόνως το προσωπικό να μην μπορεί να εργαστεί, δημιουργώντας μεγάλη ζημία και στις δύο επιχειρήσεις που έχουν δώσει ανάπτυξη στην περιοχή.

Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς όμως κανείς να κάνει τίποτα για να δοθεί λύση. Η αργοπορία της προηγούμενης περιφερειακής διοίκησης και η καθυστέρηση των αντιπλημμυρικών έργων σε μια περιοχή που είχε κηρυχτεί σε έκτακτη ανάγκη το 2015 έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν τελειώσει τα αντιπλημμυρικά έργα ακόμη, ενώ θα έπρεπε να έχουν τελειώσει από το 2018 με αποτέλεσμα η νέα περιφερειακή διοίκηση να δίνει μάχη με τον χρόνο από την 1η Σεπτέμβρη όπου και ανέλαβε για προχωρήσουν τα έργα.

Το σημείο επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος Χάλκειας κ. Τραχύλης και ο διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Καραγιάννης για να αξιολογήσει την κατάσταση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι άμεση ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη για το θέμα που προέκυψε , όπως επίσης και των ανθρώπων του ΔΕΔΔΗΕ και του διευθυντή κ. Γαλάνη για να δώσουν άμεση λύση, καθώς ακόμη δεν έχει ρεύμα η ξενοδοχειακή μονάδα και η μονάδα παραγωγής μαρμελάδων.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Πηγή: nafpaktianews

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης: Κάθε δέκα λεπτά θα περνούν αστυνομικοί από κάθε γειτονιά

Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Ανατροπή τα Χριστούγεννα

Σχετικές ειδήσεις