ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο της Νέας Αλικαρνασσού: Τι είχε βάλει στο αμάξι της γυναίκας του

Νέες αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο της Νέας Αλικαρνασσού: Τι είχε βάλει στο αμάξι της γυναίκας του
neakriti

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας (23/12), ο 54χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού - Τί δήλωσε ο πατέρας του για το τραγικό συμβάν

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την αγαπούσε υπερβολικά και θόλωσε, όπως λέει, όταν κατάλαβε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ανέκφραστος, χωρίς να πει κουβέντα, ο 54χρονος οδηγήθηκε βιαστικά στο γραφείο του εισαγγελέα, έχοντας στο κεφάλι την κουκούλα από το παλτό, για να κρύψει το πρόσωπό του. Μόνο όταν έκλεισε η πόρτα πίσω του, στο εισαγγελικό γραφείο, ο κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του, φέρεται να έσπασε τη σιωπή του.

«Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα. Το έχω μετανιώσει πικρά, αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ζητάω συγνώμη από τη σύζυγό μου, από το παιδί μας, από όλο τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Έβαλε κοριό στο αυτοκίνητό της γιατί πίστευε ότι τον απατούσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του τελευταίου όσο και μοιραίου καυγά στο σπίτι του ζευγαριού, ξημερώματα της Κυριακής, ήταν η κίνηση του 54χρονου να βάλει κρυφά κοριό στο αυτοκίνητο της 33χρονης, για να ακούει τα πάντα.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη, ζήτησε και έλαβε ο 54χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της 33χρονης συζύγου του, τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι που διέμεναν.

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ όπως δήλωσε η συνήγορος του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και πυροβόλησε θανάσιμα την σύζυγο του, την οποία όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αγαπούσε πολύ.

Επιπλέον η κ. Σπανάκη είπε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν το αιματηρό περιστατικό, είχε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του και είχαν καταναλώσει και οι δυο ποσότητα αλκοόλ.

Tι είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Όπως λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», αιτία του κακού ήταν η υποψία του γιου του, ότι η 33χρονη σύζυγός του έβλεπε κρυφά κάποιον άλλον.

«Τον απατούσε, λέει. Αυτός δεν έχει σκοτώσει ούτε κοτόπουλο. Για όλο τον κόσμο ήταν καλό παιδί, γελαστό παιδί, χαρούμενο παιδί. Όχι δεν τον έχω δει ακόμα, είναι μέσα στη φυλακή είναι, δεν τον έχω δει. Θα πάω, πως δεν θα πάω, υποχρέωση μου είναι να πάω».

Στη γειτονιά της Νέας Αλικαρνασσού, όπου ζούσε το μοιραίο ζευγάρι, το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία είναι μεγάλο. Κάποιοι λένε ότι η ζωή της άτυχης γυναίκας δίπλα στον 54χρονο, ήταν μια κόλαση.

Αυτό όμως που συγκλονίζει όλους, είναι το τι θα απογίνει τώρα το 4χρονο αγγελούδι του μοιραίου ζευγαριού.

Την ίδια απόγνωση, φέρεται να νιώθει τώρα και ο κατηγορούμενος, όπως τουλάχιστον είπε στη συνήγορο του. «Είναι συγκλονισμένος, συντετριμμένος για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Τώρα που άρχισε να συνειδητοποιεί το τι έκανε, μετανιώνει πολύ».

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Δείτε στην φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Ο 54χρονος άνδρας, φορώντας χειροπέδες και έχοντας κουκούλα στο κεφάλι, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (23/12) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Σύμφωνα με το cretalive, φαινόταν ψυχρός και ατάραχος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος έχει ομολογήσει ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής (22/12). Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το περιστατικό – πιθανότατα – συνέβη ενώ το 4χρονο παιδί τους, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το cretalive, από την αυτοψία που έγινε στο σπίτι της οικογένειας, αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καταγραφικό κλειστού κυκλώματος, το οποίο αναμένεται να σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί εάν ήταν σε λειτουργία και εάν έχει καταγράψει κάτι.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την οικογενειακή τραγωδία

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο cretapost η 33χρονη είχε πέσει πολλές φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της. «Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», επεσήμανε μία γειτόνισσα.

Αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους τόσο για την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε ώστε να προστατεύσουν την 33χρονη όσο και για τον ίδιον τον 54χρονο. «Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού. «Από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ» τόνισε μία άλλη κάτοικος της περιοχής.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του ζευγαριού, είναι και το γεγονός ότι ο 54χρονος ήταν μόνος του καθώς δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του και ειδικά με τον πατέρα του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Είχαν χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής η 33χρονη πριν κάποιο καιρό δεν άντεξε τα όσα βίωνε δίπλα στον 54χρονο και αποφάσισε να φύγει.«Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους», επεσήμανε μία γειτόνισσα τονίζοντας πως από τότε φαίνεται πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και δεν υπήρχαν με τόση συχνότητα οι έντονοι καυγάδες.

«Άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν»

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει – ποτέ δεν το είχα δει – πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει», επεσήμανε η κουμπάρα του ζευγαριού.

«Πάω το παιδί μου μία βόλτα και θα παραδοθώ»

«Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω» αναφέρει η κουμπάρα του ζευγαριού και συνεχίζει: «Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονία “Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ”».

Πώς έγινε το φονικό

Το έγκλημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου. Ο 54χρονος μαζί με την 33χρονη είχαν πάει στο ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφός του απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ επιστρέφουν στο σπίτι όπου ξεκινά ο καυγάς. Τα πράγματα ξέφυγαν με τον 54χρονο να βγάζει την κυνηγετική καραμπίνα του και να πυροβολεί δύο φορές ενάντια στην 33χρονη η οποία έπεσε νεκρή.

Μάλιστα, το περιστατικό – πιθανότατα – συνέβη ενώ το 4χρονο παιδί τους, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Λίγες ώρες αργότερα ο 54χρονος παραδόθηκε στις Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτοί είναι οι νέοι δικαιούχοι - Πώς θα πάρετε 700 ευρώ

ΟΠΕΚΑ: «Γεμίζουν» τα ATM - Ποια επιδόματα πιστώνονται

Σχετικές ειδήσεις