ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πεύκη: Σπάραξε ο πατέρας της 5χρονης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του παππού

Τραγωδία στην Πεύκη: Σπάραξε ο πατέρας της 5χρονης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του παππού

Την τραγική στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε την εγγονή και τη νύφη του νεκρές στο δρόμο περιέγραψε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία. Μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στο δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω - είχαν βάλει ένα σεντόνι», ανέφερε ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην παρακάτω gallery:

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε και το παιδί.

Παρά τις άρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο τραγικός πατέρας όταν έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρυσε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του σπάραξε: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Το χρονικό

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη (02/01) στην Πεύκη, καθώς μια 32χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 5χρονη κόρη της και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια στο κενό.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου, μητέρα και κόρη είναι νεκρές.

Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67, με κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις