ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Καλαμάτα: Νεαροί ξέθαψαν πτώμα και το έβαλαν στην είσοδο του νεκροταφείου

Φρίκη στην Καλαμάτα: Νεαροί ξέθαψαν πτώμα και το έβαλαν στην είσοδο του νεκροταφείου

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχαν 3 ανήλικοι και ένας 21χρονος.

Εξι μνημεία κατεστραμμένα και ένα πτώμα γυναίκας γνωστού γιατρού της Καλαμάτας βγαλμένο από τον τάφο και τοποθετημένο απέναντι από εκεί που βρισκόταν ενταφιασμένο, αναφέρουν πληροφορίες ότι αντίκρισαν κάτοικοι το απόγευμα της Δευτέρας στο νεκροταφείο του χωριού Πλατύ, του Δήμου Καλαμάτας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 21χρονος ρομά και τρεις συνολικά ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, και δύο 12χρονοι. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά φθορά ξένης ιδιοκτησίας και προσβολή της μνήμης νεκρού.

Βεβήλωσαν τον τάφο μέρα-μεσημέρι

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις δράστες στις 16 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, είχαν προκαλέσει καταστροφές σε τάφους στο νεκροταφείο στο Πλατύ, και είχαν ξεθάψει ακόμα και μια νεκρή τοποθετώντας τη σορό της δίπλα στον τάφο. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε κάτοικος του χωριού, που πήγε να ανάψει το καντήλι σε τάφο συγγενή του, και σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τον έπιασαν επ'αυτοφόρω ενώ έκλεβε

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των νεαρών δραστών όταν συνελήφθη επ’αυτοφώρω από την ΟΠΚΕ Μεσσηνίας, πριν δύο ημέρες, τον 21χρονο, ως δράστη 13 κλοπών σε χωριά του Δήμου Καλαμάτας, οπότε και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της μακάβριας αυτής υπόθεσης.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και προσβολής μνήμης νεκρού σε Δημοτικό Κοιμητήριο, που είχε γίνει την 16.12.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, 21χρονου και τριών (3) ανηλίκων, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και προσβολή μνήμης νεκρού.

Πηγή: messinialive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κόμπι Μπράιαντ: Ο πλανήτης θρηνεί το χαμό του Black Mamba και της κόρης του-Τα σενάρια της συντριβής

Σχετικές ειδήσεις