ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας: Μίλησα με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις

Πέτσας: Μίλησα με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις
IN TIME

Το ζήτημα της απουσίας του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία της Βουλής σχολίασε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ θέμα, για να υφίσταται».

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρευρέθηκε στην ονομαστική ψηφοφορία για τροπολογία για το ποδόσφαιρο, η οποία πέρασε με 156 «ναι» από την κυβερνητική πλειοψηφία. Η απουσία του δημιούργησε ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς ο ίδιος είχε επιστρέψει από το ταξίδι στις ΗΠΑ και μέχρι το μεσημέρι κανείς δεν γνώριζε γιατί δεν είχε παέι στη Βουλή.

Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, για το γεγονός, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο γ.γ. της κυβέρνησης τηλεφώνησαν στον κ. Σαμαρά, ο οποίος δεν απάντησε και περίμεναν να επιστρέψει τις κλήσεις. Οταν ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί τους, τους είπε ότι απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Πέτσας τόνισες ότι «δεν έχουν βάση». «Θα ήθελα να μην έχουμε συζήτηση για το θέμα, δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα για να υφίσταται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από Ε.Ε.: Σκέφτεται να αποσύρει νομίσματα του ευρώ – Δείτε ποια

Σχετικές ειδήσεις