ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ - Τα νέα για την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ - Τα νέα για την υγεία του
INTIME NEWS

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 88χρονος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς ο οποίος νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Αττικόν.

Οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού. Κοντά του βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή (07/02).

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Την Κυριακή (8/2), ο Κώστας Βουτσάς θα αντικατασταθεί στην παράσταση «Η Σταχτοπούτα», στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Broadway.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον συνάδελφό του Βασίλη Πλατάκη. Μάλιστα, στο παρελθόν, έχει χρειαστεί ξανά ο Βασίλης Πλατάκης να ανέβει στη σκηνή και να παίξει το ρόλο του βασιλιά.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Ούρλιαζε και έφυγε από το Πρωινό - Τι συνέβη;

Σχετικές ειδήσεις