ΕΛΛΑΔΑ

«Δράκος» των call girls: Ανατριχίλα από την κυνική και χυδαία απολογία του

«Δράκος» των call girls: Ανατριχίλα από την κυνική και χυδαία απολογία του

Οι δύο Βούλγαροι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προσέγγιζαν ιερόδουλες, έκλειναν ερωτικά ραντεβού και τις οδηγούσαν σε εγκαταλελειμμένους χώρους, όπου πριν είχε διαρρήξει ο ένας από αυτούς.

Ο άνδρας που έκανε τις διαρρήξεις φέρεται να είχε έξι ονόματα: Vasil, Ivanof, Borislanov, Velizar, Giorgi, Daniel και επώνυμο Vasilev ή Stoimenov, ή Georgiev ή Zahariev. Είχε φροντίσει μάλιστα στον λογαριασμό του στο Viber να βάλει μια φωτογραφία του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τις έρευνες να τον εντοπίσουν, αξιοποιώντας τις περιγραφές των θυμάτων του.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Ο «Δράκος» των call girls είχε χαρακτηριστεί «επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το περιβάλλον του» και γι’ αυτό για τη σύλληψή του επιστρατεύτηκαν τέσσερις θηριώδεις αξιωματικοί της ασφάλειας. Ο Velizar που κυκλοφορούσε με έξι ονόματα, έμενε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και πρόσφατα είχε απολυθεί από την φυλακή υπό όρους. Ο συνεργός του, Toni Dimitrov συνελήφθη σε διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, χωρίς η οικογένειά του να έχει καταλάβει τίποτα για τη δράση του.

«Πρώτα μου έσπασαν το χέρι και μετά με βίασαν»

Η 24χρονη Άννα από την Ουκρανία είναι το τρίτο θύμα των δύο «Δράκων» που προσπαθεί να ξεπεράσει τα όσα έζησε στα χέρια τους.

«Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα ήταν άγριος και με πλησίασε για να με χτυπήσει. Πρόλαβα και τον χτύπησα πρώτη στη μύτη και στα μάτια. Τότε ο δεύτερος, που τον είδα ξαφνικά, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα ρόπαλο, ενώ ο άλλος με κλωτσούσε σε όλο μου το σώμα. Πονούσα αφόρητα. Ένιωθα το χέρι μου να πονά πολύ, δεν μπορούσα να το κουνήσω. Κατάλαβα πως είχε σπάσει. Πρώτα μου έσπασαν το χέρι και μετά με βίασαν», κατέθεσε στους αστυνομικούς, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Real News.

«Μου έσκισαν τα ρούχα και άρχισαν να με βιάζουν διαδοχικά. Λιποθύμησα. Όταν συνήλθα κάποια στιγμή κατάλαβα πως ο ένας από αυτούς συνέχιζε να με βιάζει και εγώ πονούσα. Μετά με έδεσαν και με φίμωσαν με μονωτική ταινία. Πήραν την κάρτα του ξενοδοχείου μου και την πιστωτική μου κάρτα», είπε η 24χρονη.

«Την άφησα δεμένη στο διαμέρισμα κι έφυγα»

Κυνικός και χυδαίος ήταν ο Βούλγαρος «Δράκος» στην περιγραφή της 24χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Γύρω στις 10:00 το βράδυ έφτασε στο σπίτι. Ήταν ψηλή, λίγο χοντρή, από την Ουκρανία και την έλεγαν Άννα. Επειδή δεν έκανε ό,τι ήθελα μου είπε ότι τα λεφτά δεν επιστρέφονται και ξεκίνησε να ντύνεται. Εγώ της είπα ότι θα κάτσει εδώ. Εκείνη μου ζήτησε να την αφήσω και πέταξε τα λεφτά κάτω. Άρχισε να φωνάζει. Τη χτύπησα δύο φορές στο κεφάλι με ένα ξύλο. Το κεφάλι της έβγαζε πολύ αίμα. Της έβαλα χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια της τα έδεσα με ταινία. Αφού τελείωσα πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου να μου φέρει τσιγάρα και φαγητό. Την άφησα δεμένη στο διαμέρισμα κι έφυγα παίρνοντας το τηλέφωνό της και μια αλυσίδα. Από το τηλέφωνό της πήρα μια φίλη της και της ζήτησα 1.000 ευρώ για να την αφήσω ελεύθερη», φέρεται να είπε.

Πάντως η Real News, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές αναφέρει πως υπάρχει η βεβαιότητα ότι και άλλες ιερόδουλες έχουν πέσει θύματα των Βούλγαρων βασανιστών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του (pics)

Σχετικές ειδήσεις