ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο πατέρας του 8χρονου που ξυλοκοπήθηκε: Θα έβλαπταν ζωτικό όργανο του παιδιού μου

Ξεσπά ο πατέρας του 8χρονου που ξυλοκοπήθηκε: Θα έβλαπταν ζωτικό όργανο του παιδιού μου
IN TIME

Συγκλονισμένος ο πατέρας για την άγρια επίθεση εις βάρος του ανήλικου γιου του από συμμαθητές του, στην Καβάλα.

Όπως αναφέρει ο γονιός στο Δελτίο Ειδήσεων του Ant1, το παιδί του, μαθητής της τρίτης δημοτικού, στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης τάξης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πλευρά.

Ο καβγάς ξεκίνησε για μία «φάση» στο ποδόσφαιρο που έπαιζαν τα παιδιά στο σχολείο, ενώ κατέληξε σε βίαιο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του θύματος, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στο στομάχι και τον θώρακα, ενώ οι δάσκαλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο είτε δεν αντιλήφθηκαν το επεισόδιο είτε δεν αντέδρασαν.

Καταγγέλεται ωστόσο και η στάση της Διευθύντριας που φαίνεται να κράτησε τον μαθητή στο σχολείο χωρίς να ειδοποιήσει τους γονείς. «Η Διευθύντρια του ζήτησε μάρτυρες, ενώ κράτησε το παιδί παρά τον πόνο στο σχολείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«Υπήρξε κίνδυνος βλάβης σε κάποιο από τα ζωτικά όργανα του παιδιού», σύμφωνα με τους γιατρούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αναλυτικά όσα ανέφερε στα social media:

«Ο Μ. είναι τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά!! Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν;; Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες;;; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα!!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση – πρόκληση από Ερντογάν: Η Ελλάδα αποδέχεται το καθεστώς που κηρύξαμε στην Μεσόγειο

Δύσκολες ώρες για το Νίκο Πορτοκάλογλου

Σχετικές ειδήσεις