ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Γλυφάδα: Ραγδαίες εξελίξεις - Εμφανίστηκε η συνοδηγός της μοιραίας Corvette

Τροχαίο Γλυφάδα: Ραγδαίες εξελίξεις - Εμφανίστηκε η συνοδηγός της μοιραίας Corvette
Video

Εμφανίστηκε η συνοδηγός της μοιραίας Corvette, που ξημερώματα της Τετάρτης (19/02) παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα.

Η νεαρή παρουσιάστηκε μόνη της στο Α' Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό.

Η συνοδηγός θα καταθέσει στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του κι άφησε αβοήθητο στο δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, ελεύθερος αφέθηκε μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο οδηγός της μαύρης Corvette. Ο οδηγός φέρεται να ισχυρίστηκε πως σοκαρίστηκε γι' αυτό εγκατέλειψε το σημείο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του 25χρονου.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε και παραδόθηκε μαζί με την δικηγόρο του στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε σε αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό αφότου είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Με τα λόγια του τον σκοτώνει δεύτερη φορά»

«Αφού δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, γιατί σοκάρεσαι; Γιατί δεν πέφτει κάτω από το αυτοκινήτο μόλις ανοίξει η πόρτα και να κάτσεις εκεί, αφού είσαι σε σοκ. Όταν ένας άνθρωπος έχει σοκ μπορεί να πάρει τα πόδια του, να πάει απέναντι να φύγει; Όχι, για μένα, όχι. Όταν παθαίνεις σοκ μένεις εκεί» είπε ο πατέρας του Νάσου στο Star.

«Όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο μένεις εκεί, όταν χτυπάς έναν άνθρωπο μένεις εκεί, μένεις εκεί όταν τον χτυπάς. Δε φεύγεις» είπε.

Ο ίδιος δε μπορεί να δεχτεί τον ισχυρισμό του. «Δεν ξέρεις ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή τι κάνει; Αλλά εκ του αποτελέσματος βγαίνει ενώ είχε κάνει ένα μεγάλο κακό, χτύπησε το παιδί μου και το παράτησε, τώρα έρχεται και κάνει δεύτερο ατόπημα, αντί να το απαλύνει, κάνει δεύτερο και λέει δεν κατάλαβα τι έγινε» είπε.

«Όπως σκότωσε το παιδί μου και το άφησε και δεν το πήγε στο νοσοκομείο έρχεται και κάνει τέτοια δήλωση, σα να το σκοτώνει δεύτερη φορά» είπε ο πατέρας.

Εικόνες - ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας

Το Open Tv εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν ντοκουμέντα για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τραγικο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα πολυτελές, μαύρο, σπορ αυτοκίνητο Corvette κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο ύψος της Γλυφάδας ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν από την υπερβολική ταχύτητα, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένας 25χρονος Νάσος Καρανίκας, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα. Ο νεαρός χτύπησε σε κολόνα και κατέληξε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω και βιντεοληπτικά υλικά, οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής μικροβιολογίας ΕΚΠΑ: Θέμα χρόνου να έρθει ο κοροναϊός στην Ελλάδα