ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Νέες καταγγελίες στο Newsbomb.gr για μεγάλη αναμονή στο 1135

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Νέες καταγγελίες στο Newsbomb.gr για μεγάλη αναμονή στο 1135
IN TIME

Κοροναϊός: Μεταξύ των μέτρων που έχει λάβει η Πολιτεία και των κινήσεων που έχει κάνει για να βοηθήσει τους πολίτες στη δύσκολη αυτή στιγμή που περνάει όχι μόνο η χώρα αλλά και όλος ο πλανήτης, είναι το τετραψήφιο νούμερο ενημέρωσης γύρω από τον φονικό ιό.

Από τις 7 Μαρτίου έχει τεθεί στην υπηρεσία των πολιτών η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Σύμφωνα όμως με καταγγελίες που γίνονται στο Newsbomb.gr, υπάρχει μεγάλη αναμονή στις τηλεφωνικές κλήσεις, η οποία ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Μάλιστα πολλές είναι οι φορές που μετά τη μεγάλη αυτή αναμονή, η γραμμή τελικά «πέφτει», με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην καταφέρνουν να επικοινωνήσουν και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Στα 228 συνολικά τα κρούσματα

Από τα 228 κρούσματα συνολικά σήμερα στη χώρα μας, 3 αφορούν ανθρώπους που κατέληξαν, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται 57 ασθενείς, από τους οποίους οι 5 είναι διασωληνωμένοι ενώ παράλληλα 8 έχουν πάρει εξιτήριο. Το 51% όσων νοσούν είναι άνω των 65 ετών και οι περισσότεροι εντοπίζονται στην Αττική. Συνολικά έχουν ληφθεί 3.400 δείγματα για έλεγχο.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανέλαβε και πάλι ότι δεν συστήνεται έλεγχος σε ασυμπτωματικούς πολίτες και όσους έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ χρησιμοποίησε μια φράση ενός Βρετανού συναδέλφου του για να δείξει πως πρέπει να συμπεριφερθούμε στο νέο ιό. «Δεν πρέπει να σκέφτομαι ότι δεν έχω τον ιό και προφυλάσσομαι, αλλά ότι τον έχω και δεν θέλω να τον μεταδώσω στους άλλους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Νέες αλλαγές στα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με το ωράριο

Φαίη Σκορδά: Θετική στον κορονοϊό η αγαπημένη παρουσιάστρια

Σχετικές ειδήσεις