ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη:Τελεσίγραφο Ζέρβα μετά τον συνωστισμό στην παραλία - «Την κλείνω και τελείωσε»

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη:Τελεσίγραφο Ζέρβα μετά τον συνωστισμό στην παραλία - «Την κλείνω και τελείωσε»

«Δεν θα αφήσω την πόλη να εκτίθεται σε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τον συνωστισμό που καταγράφηκε, σήμερα, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, παρά τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο κ. Ζέρβας είχε, μάλιστα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με το θέμα, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

«Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Χαρδαλιά για το πρόβλημα της Νέας Παραλίας», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για άλλες παρόμοιες περιοχές της χώρας, όπου παρατηρείται συνωστισμός με την άνοδο της θερμοκρασίας.

«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο "plan B" και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φακός για μία ακόμη φορά στη Θεσσαλονίκη όπου πολίτες «πλημμύρισαν» ξανά την παραλία της πόλης

Εποχές προ απαγόρευσης του περιορισμού της κυκλοφορίας κατέγραψε ο φακός του OPEN TV στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας (30/3).

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί οι εικόνες είναι τουλάχιστον ντροπιαστικές καθώς πολίτες βγήκαν κατά δεκάδες για τρέξιμο, άλλοι περπατούσαν με καφέδες στο χέρι και άλλοι έκαναν τη βόλτα τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε θα βγούμε από το σπίτι; - Όλη η αλήθεια και τα 4 σενάρια για την επόμενη ημέρα