ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Θέμα ημερών τα νέα μέτρα - Περιορίζονται οι χρόνοι μετακινήσεων και τα sms

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Θέμα ημερών τα νέα μέτρα - Περιορίζονται οι χρόνοι μετακινήσεων και τα sms

Νέοι και αυστηρότεροι περιορισμοί αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Τα μέτρα αυτά, όπως ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέλιος Πέτσας στοχεύουν να βάλουν «φρένο» στις καταχρήσεις και στην αλόγιστη χρήση SMS στο 13033, και όχι στο να περιορίσουν ακόμα περισσότερο τους συνεπείς πολίτες.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open είπε «η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύσκολα μέτρα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τη διασπορά του κορονοϊού, άρα οποιοσδήποτε περιορισμός παρθεί από δω και πέρα είτε χρονικός είτε αφορά στον αριθμό των μετακινήσεων δεν θα θίγει αυτούς τους οποίους είναι συνεπείς» και πρόσθεσε: «Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα. Θα πρέπει όλοι να μένουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν κατάχρηση για να είναι όλη την ημέρα έξω, θα νιώσουν σύσφιξη των μέτρων».

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Πότε τελειώνει η καραντίνα για όσους έχουν νοσήσει (pics)

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα δύο βασικά συμπτώματα του ιού που έχουν σχεδόν όλοι (pics)

Κορονοϊός: Αφήνει βλάβες στους πνεύμονες ο φονικός ιός; Ποια είναι η αλήθεια;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα μέτρα που εξετάζεται να παρθούν θα είναι «περιορισμός στην ώρα που μπορεί να βγαίνει κανείς, δηλαδή να υπάρχει ένα δίωρο, ένα τρίωρο για μία συγκεκριμένη μετακίνηση, και ένας άλλος περιορισμός που μπορεί να μπει είναι ότι δεν μπορεί να βγαίνει κανείς για περισσότερες από 1-2 φορές για συγκεκριμένες αιτίες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του χρόνια Έλληνας ηθοποιός

Σχετικές ειδήσεις