ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Τι ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο η προγραμματισμένη, με τοπική αναισθησία, τοποθέτηση βηματοδότη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ο οποίος εξήλθε σήμερα από το νοσοκομείο σε αρίστη κατάσταση, όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο Μακαριώτατος είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο το πρωί του Σαββάτου για την τοποθέτηση του βηματοδότη, μια επέμβαση η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό.

Όλα κύλησαν ομαλά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέστρεψε στην κατοικία του, όπου θα παραμείνει για μερικές ημέρες κλινήρης.

Παράλληλα, εγκάρδιες ευχές του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος επικοινώνησε με τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών Φιλόθεο και του ζήτησε να μεταφέρει στον Μακαριώτατο, ο οποίος αναρρώνει, «την αυτονόητη συναντίληψη και το αμείωτο ενδιαφέρον της Μητρός Εκκλησίας προς το σεπτό πρόσωπό του».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προσοχή - Αυτό είναι το σύμπτωμα που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Σχετικές ειδήσεις