ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Τρεις ακόμη θάνατοι σε λίγες ώρες στην Ελλάδα - 96 οι νεκροί

Κορονοϊός: Τρεις ακόμη θάνατοι σε λίγες ώρες στην Ελλάδα - 96 οι νεκροί
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων της πανδημίας
INTIME NEWS

Τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τις τελευταίες ώρες τη ζωή τους από κορονοϊό στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φθάνει τους 96.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το βράδυ του Σαββάτου (11/04) έχασε τη ζωή του άνδρας που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ καθώς και δυο ακόμη που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, 72 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα το Σάββατο (11/04), με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.081. Από αυτά, 535 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 796 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου ο συνολικός αριθμός των θανόντων ανερχόταν σε 93, εκ των οποίων 26 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Παράλληλα, 75 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 15 έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Όπως είπε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, τα μέτρα τις τελευταίες ημέρες λειτουργούν και αυτή η ελπιδοφόρα πορεία δεν πρέπει να αλλάξει. Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι σημαντικό όλοι μας να κρατήσουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία, αλλά με σεβασμό στα όσα πρέπει να εφαρμόζονται. «Η ελπιδοφόρα πορεία δεν πρέπει να σταματήσει, είναι νίκη όλων μας» τόνισε.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προσοχή! Μεγάλη απάτη - Έτσι αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας

Σχετικές ειδήσεις