ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός – To Newsbomb.gr στις Αφίδνες: Ξεκίνησε για Αλεξανδρούπολη – Η απίστευτη δικαιολογία του

Κορονοϊός – To Newsbomb.gr στις Αφίδνες: Ξεκίνησε για Αλεξανδρούπολη – Η απίστευτη δικαιολογία του

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις:  «Πανταχού» παρούσα είναι η αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για να αποτραπεί η έξοδος του Πάσχα λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων στους παραβάτες

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι, ούτως ώστε να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, όπου πολλοί θα προσπαθήσουν να εκδράμουν προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ., είναι να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις, καταγράφοντας μία σημαντική προσπάθεια και συμβάλλοντας στη μείωση της διασποράς του νέου κορονοϊού, στην οποία φαίνεται πως οι πολίτες υπακούν σε μεγάλο βαθμό.

Ωστόσο, ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα στα διόδια Αφιδνών, όταν ένας παραβάτης που σταμάτησαν οι Αρχές, δήλωσε πως ξεκίνησε από την Αθήνα για να πάει Αλεξανδρούπολη στο εξοχικό του.

Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία δεν είχε κανένα δικαιολογητικό να προσκομίσει, ενώ ανέφερε στους αρμόδιους πως φανταζόταν ότι θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα σήμερα. Όπως ήταν λογικό στον παραβάτη επιβλήθηκε αφαίρεση πινακίδων, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και το χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

Οι έλεγχοι των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ αυστηροί, τόσο στα διόδια των Εθνικών οδών όσο και στους παράδρομους. Σημειώνεται ότι για να μετακινηθούν οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί του το Ε1 και την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να αποδεικνύουν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι στην επαρχία.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Οι ανόητοι στα χρόνια της πανδημίας - Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε!

Κορονοϊός: Σκάνδαλο στην Τουρκία - Αποκαλύφθηκε η απάτη του Ερντογάν με τους νεκρούς

Επίδομα 800 ευρώ: Άρχισε η καταβολή του - Αυτές είναι οι τρεις φάσης πληρωμών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Κωδικός «Πάσχα» για την ΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι σε εκκλησίες και αυλές με τσουχτερά πρόστιμα

Σχετικές ειδήσεις