ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Αυτός είναι ο δάσκαλος αγγλικών που ασελγούσε σε ανήλικους (pics)

Χανιά: Αυτός είναι ο δάσκαλος αγγλικών που ασελγούσε σε ανήλικους (pics)

Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον: Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης».

Δείτε τον 37χρονο στη gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 2810-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ο 37χρονος που αρνείται τις κατηγορίες οδηγήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (17/04), στην ανακρίτρια Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Το «κουβάρι» της ανατριχιαστικής υπόθεσης ξετυλίχθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα από την Ασφάλεια Χανίων, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος παιδιών, στα οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος διέμενε παλαιότερα στο εξωτερικό. Ο 37χρονος επέστρεψε, ωστόσο, στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια και διέμενε σε περιοχή του δήμου Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος φέρεται να προσέγγιζε κυρίως παιδιά από οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Ειδικότερα, ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές (όπως π.χ. tablets κ.ο.κ.), φαίνεται ότι έμπαιναν στο «στόχαστρο» του 37χρονου άνδρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, με δέλεαρ tablets, κονσόλες παιχνιδιών κ.λπ., φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων μαθητών.

Η αρχή του τέλους

Η αρχή του τέλους της δράσης του 37χρονου ημεδαπού φέρεται να ξεκίνησε όταν ένα από τα παιδιά αποφάσισε να μιλήσει σε συγγενικό του πρόσωπο για τα όσα λάμβαναν χώρα. Ειδικότερα, το παιδί φέρεται να μίλησε στη μητέρα του, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μέχρι χθες τρεις ανήλικοι φέρεται να είχαν καταθέσει στις Αρχές για την υπόθεση.

Πηγή: Neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μπλόκο στις Αφίδνες - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων σε παραβάτες

Σχετικές ειδήσεις