ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μπλόκο στις Αφίδνες - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων σε παραβάτες

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μπλόκο στις Αφίδνες - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων σε παραβάτες

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις:  Αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία για να μην φύγει κανείς προς κεντρική και βόρεια Ελλάδα - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων στους παραβάτες

«Μάχη» για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού στην επαρχία δίνει η Ελληνική αστυνομία στα διόδια των Αφιδνών, κάνοντας αυστηρούς ελέγχους προς όλους τους οδηγούς οχημάτων.

Συνεχείς έλεγχοι πραγματοποιούνται στα διόδια, στην «πύλη» εισόδου και εξόδου της Αθήνας προς το βορά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Newsbomb.gr.

Ελάχιστα είναι τα οχήματα που διέρχονται αυτή την ώρα από το σημείο, γεγονός που μας δείχνει πως τα λόγια του καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, συνέτισαν τους πολίτες, οι οποίοι δείχνουν την απαραίτητη υπομονή και υπακοή στα μέτρα, για να μπορέσουμε να εξέλθουμε από την πανδημία του Covid-19 με τα λιγότερα δυνατά θύματα.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ., είναι να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, όπου πολλοί θα προσπαθήσουν να εκδράμουν στα εξοχικά τους.

Συγκεκριμένα μόνο δύο παραβάσεις έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα στα διόδια των Αφιδνών, με την Αστυνομία να επιβάλλει στους παραβάτες το χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ, καθώς και αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που σημειώθηκε νωρίτερα στα διόδια, όταν ένας παραβάτης που σταμάτησαν οι Αρχές, δήλωσε πως ξεκίνησε από την Αθήνα να πάει Αλεξανδρούπολη στο εξοχικό του. Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία δεν είχε κανένα δικαιολογητικό να προσκομίσει, ενώ ανέφερε στους αρμόδιους πως φανταζόταν ότι θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα σήμερα. Όπως ήταν λογικό στον παραβάτη επιβλήθηκε αφαίρεση πινακίδων, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και το χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

Οι έλεγχοι των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ αυστηροί, τόσο στα διόδια των Εθνικών οδών όσο και στους παράδρομους. Σημειώνεται ότι για να μετακινηθούν οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί του το Ε1 και την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να αποδεικνύουν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι στην επαρχία.

Δείτε φωτογραφίες από τις Αφίδνες στην gallery:

Δείτε βίντεο από το σημείο:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Οι ανόητοι στα χρόνια της πανδημίας - Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε!

Κορονοϊός: Σκάνδαλο στην Τουρκία - Αποκαλύφθηκε η απάτη του Ερντογάν με τους νεκρούς

Επίδομα 800 ευρώ: Άρχισε η καταβολή του - Αυτές είναι οι τρεις φάσης πληρωμών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Κωδικός «Πάσχα» για την ΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι σε εκκλησίες και αυλές με τσουχτερά πρόστιμα

Σχετικές ειδήσεις