ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Τάσος Μαυρόπουλος

Νεκρός σε τροχαίο ο Τάσος Μαυρόπουλος

Απέραντη θλίψη στην Έδεσσα και στον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας, με το θάνατο του 22χρονου αθλητή του Αερωπού, Τάσο Μαυρόπουλο.

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (22/4) στο 2ο με 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Εδέσσης-Θεσσαλονίκης, με θύμα τον νεαρό αθλητή του Αερωπού Έδεσσας, Τάσο Μαυρόπουλο.

Ο μόλις 22χρονος παίκτης επέβαινε στο αυτοκίνητό του όταν περίπου στις 6 τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και απεγκλώβισε τον Μαυρόπουλο, ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Πολλά μέλη της οικογένειας του Αερωπού και όχι μόνο μετέβησαν στο νοσοκομείο μόλις έμαθαν για το περιστατικό, όπου και έμαθαν τα τραγικά νέα για τον άδικο χαμό του νεαρού αθλητή.

Το γεγονός βύθισε σε πένθος άπαντες στην Έδεσσα, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας διενεργεί ήδη προανακριτική έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον άτυχο αθλητή.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται τα αεροπορικά ταξίδια από εδώ και πέρα - Πώς θα είναι οι θέσεις

Κορονοϊός: Ο πλανήτης πριν και μετά τον φονικό ιό - Απίστευτες εικόνες

Κορονοϊός: Σάλος! Χάκερς επιτέθηκαν στο Ινστιτούτο Iολογίας της Ουχάν - Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Θ' ανοίξουν ή όχι τα σχολεία; Τα δύο «στρατόπεδα» μεταξύ των ειδικών και τι υποστηρίζουν