ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται τα αεροπορικά ταξίδια από εδώ και πέρα - Πώς θα είναι οι θέσεις

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται τα αεροπορικά ταξίδια από εδώ και πέρα - Πώς θα είναι οι θέσεις

Ξεχάστε όσα ξέρατε!

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα δούμε στις ζωές μας, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, θα είναι φυσικά αυτό των ταξιδιών, καθώς είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης ενός ιού.

Πλέον αναζητούνται λύσεις ώστε να γίνει η επανεκκίνηση των ταξιδιών μεν, με απόλυτη ασφάλεια δε και ο σχεδιαστικός οίκος Avio Interiors, παρουσίασε τις δικές του δημιουργίες για το θέμα αυτό.

Με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των ταξιδιωτών, ο ιταλικός οίκος προτείνει πλαστικά κουβούκλια, τα οποία θα «κουμπώνουν» στις θέσεις των καθισμάτων, δημιουργώντας ένα προστατευόμενο περιβάλλον.

Τα δυο project ονομάζονται Glassafe και Janus και μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω gallery:

Emirates: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας της εταιρείας

Την ίδια ώρα, η Emirates ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που σκοπεύει να εφαρμόσει για την ασφάλεια και προστασία των επιβατών της.

Κενές θέσεις μεταξύ μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειών και απαγόρευση αποσκευών στην καμπίνα είναι μερικά από τα μέτρα που θα λάβει η αεροπορική εταιρεία προκειμένου να περιορίσει την διάδοση του covid-19 αλλά και για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών της.

«Η Emirates παίρνει μέτρα εκ των προτέρων με κενές θέσεις μεταξύ των μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειακών γκρουπ για την τήρηση των πρωτοκόλλων φυσικής απόστασης» δήλωσε η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Emirates που έχει καθηλώσει τα αεροσκάφη της, ξεκινά σταδιακά τις εργασίες που είχαν κλείσει μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού. Παράλληλα, ξεκίνησε να κάνει τεστ στους επιβάτες, προτού ταξιδέψουν εκτός Ντουμπάι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα μέτρα ασφαλείας της Emirates:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr: Ο ΣΕΒ παραγγέλνει και ο Μητσοτάκης υλοποιεί

Σχετικές ειδήσεις