ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Η συγκινητική στιγμή που 52χρονος παίρνει εξιτήριο μετά από 22 ημέρες μάχης με τον ιό

Κορονοϊός: Η συγκινητική στιγμή που 52χρονος παίρνει εξιτήριο μετά από 22 ημέρες μάχης με τον ιό

Κορονοϊός: Συγκινεί 52χρονος που βγήκε από τη ΜΕΘ – «Μου έπιασε το χέρι γιατρός και μου είπε θα σε κάνω καλά»

Είναι η στιγμή που ο κύριος Χρήστος βγαίνει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ύστερα από 22 μέρες μάχης με τον κορονοϊό.

Στο πλευρό του κάθε στιγμή της περιπέτειας οι γιατροί και οι νοσηλευτές έως και την στιγμή που βγήκε από την ΜΕΘ. Όλοι μαζί χαρούμενοι, βγάζουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ακόμα και τη στιγμή που παίρνει εξιτήριο, έχουν την έννοιά του και τον ρωτάνε αν είναι καλά. Εκείνος γνέφει καταφατικά και σηκώνει τον αντίχειρα του. Ο νοσηλευτής που τραβά το φορείο, έχει τόσο ενθουσιασμό, που ο φακός τον καταγράφει ακόμη και σε χορευτικές φιγούρες.

Η υπόσχεση των γιατρών, πραγματοποιήθηκε και πλέον ο κύριος Χρήστος είναι σπίτι του, έχοντας καταφέρει να έχει την υγεία του, κάτι που πριν από λίγες μέρες του φαινόταν ακατόρθωτο.

Η περιπέτεια της υγείας του άρχισε στις αρχές Απριλίου, όταν όπως αναφέρει εμφάνισε κάποια παράξενα συμπτώματα.

«Μου έδειξαν αγάπη αυτοί οι άνθρωποι – Δεν ξεχνώ την κ. Μανωλοπούλου, είναι σαν δεύτερη μάνα μου», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Χρήστος σε εκπομπή του Mega.

«Αρχίζω και παίρνω τις δυνάμεις μου. Όλα τα οφείλω στην κ. Μανωλοπούλου που την έχω σαν δεύτερη μάνα μου. Δεν ξεχνάω τη στιγμή που μου έπιασε το χέρι και μου είπε αγόρι μου θα σε κάνω καλά. Αυτή τη στιγμή δεν την ξεχνάω», σημείωσε ο κ. Χρήστος.

«Είμαστε σε επικοινωνία, και σήμερα με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω. Μα τόση αγάπη αυτοί οι άνθρωποι, δεν με ξέρουν. Όταν ξύπνησα από την εντατική είδα δύο εικόνες. Τον Άγιο Παΐσιο, και τον Χριστό και την Παναγιά. Όταν ξυπνάω βλέπω έναν γιατρό και μου είπε “παιδί μου σου είπα θα σε κάνω καλά”. Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία και την κ. Μανωλοπούλου και όλο το προσωπικό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι λίγο υπερβολικός ο κ. Χρήστος, είναι ευσυγκίνητος, πέρασε μια έντονη δυσκολία και βγήκε νικητής. Δεν ήταν μόνο η προσπάθεια η δική μου, ήταν πολλών ανθρώπων, είναι λίγο υπερβολικός σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε από την πλευρά της η κ. Μανωλοπούλου, εντατικολόγος και αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

«Ήταν ο μόνος άρρωστος που νοσηλεύσαμε, και εύχομαι να είναι και ο τελευταίος. Είναι μια δοκιμασία για όλους. Είναι ένας αγώνας και για αυτούς που έχει θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για εκείνους που δεν έχει ευχάριστο τέλος. Οι γιατροί δίνουν έναν μεγάλο αγώνα», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Προ των πυλών το «καλοκαίρι του Covid-19» - Πώς θα είναι φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές

Αποκάλυψη: Πότε θα ανοίξει και τι - Οι ημερομηνίες

Κορονοϊός - Τσιόδρας: Πού θα φοράμε μάσκα - Οδηγίες για τη σωστή χρήση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε:

Συγκλονιστικό: Γιόρτασαν τα 50 χρόνια γάμου σε διπλανά κρεβάτια πιασμένοι χέρι – χέρι

Σχετικές ειδήσεις